Kartal neler kaçırdı neler

Güncelleme Tarihi:

Kartal neler kaçırdı neler
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2013 01:12

Sivas önünde sayısız fırsatı değerlendiremeyen Beşiktaş beraberliğe razı oldu.

Haberin Devamı

Daha maçın başında Hugo Almeida ile öne geçen siyah beyazlılar sonrasında gol kaçırma yarışına girdi. ‘Atamayana atarlar’ kuralı bir kez daha gerçek oldu ve cezayı 2. yarıda Da Costa kesti. Slaven Bilic’in ekibi zirveden 9 puan geride kaldı.

LİGDE 2. sıraya yükselme hesapları yapan Beşiktaş, Sivasspor önünde 2 puan bırakarak amacına ulaşamadı: 1-1. Son dakikalarda Djebbour’un şutunu çizgiden çıkaran Necip ise mağlubiyeti önledi. Oğuzhan ve Sivok’un yokluğunda bocalayan siyah beyazlı takımda Fernandes’in de varlığı ile yokluğu belli olmadı. Buna rağmen 1-0 öne geçtikten sonra çok pozisyona giren Kartal, ikinci golü bulamayınca beraberlik golüne engel olamadı.

Beşiktaş cephesi

1. ALMEIDA gayreti ve attığı golü ile işleri düzeltmeye çalıştı. Ancak Portekizli dışında mücadele eden yoktu.
2. Sahanın en kötü oyuncusu Fernandes’ti. Ne asist yaptı ne de koşup çalıştı. Orta alanın en zayıf halkasıydı.
3. Bir gün önce kulüp bulması istenen Mehmet Akgün, Sivasspor maçında sahanın en iyileri arasındaydı.

Sivasspor cephesi

Haberin Devamı

1. ROBERTO Carlos, Beşiktaş’ı çok iyi ezberlemiş. 90 dakika boyunca rakibini baskı altında tuttu.
2. Sivasspor’da Beşiktaş alt yapısından yetişen Korcan ve Aydın ile Ümit ve Chahechouhe da üzerine düşeni yaptı.
3. YİĞİDOLAR’ın 90 dakika boyunca koşan en başarılı oyuncusu Burhan Eşer, defansif ve ofansif olarak etkiliydi.

Koltuğumda rahat hissediyorum

Slaven Bilic, maçtan sonra “Koltuğunuz sallantıda mı?” sorusuna bu yanıtı verdi.

BEŞİKTAŞ Teknik Direktörü Slaven Bilic, maçtan sonra büyük hayal kırıklığı yaşadığını söyledi. Siyah beyazlı teknik adam, “Yüzde yüz bile diyemeyeceğim pozisyonları değerlendiremedik. Devre arasına girdiğimizde, oyuncuların vücut dilinde de gerginlik vardı. Sanki 1-0 önde değil, geride gibiydik. Bazen 2. yarılarda, koşu şeklimiz yeteri kadar güce dayalı değil” dedi..
Hırvat çalıştırıcı, “Koltuğunuz sallantıda mı?” sorusunu ise, “Koltuğumda kendimi rahat hissediyorum. İçerideki kayıplar, hayal kırıklığı yaratıyor ama bu demek değil ki kendimi koltuğumda rahatsız hissediyorum” diye yanıtladı.

MAÇIN HAREKETİ

Haberin Devamı

Stoper oynayan Necip’in son daki-kalarda kale çizgi-sinden çıkar-dığı top.

MAÇIN TAKTİK DEHASI

R.Car-los’un korkusuzca takımını sürekli ileriye oynatıp istediğini alması.

Direkt soyunma odasına

MAÇ boyunca varlık gösteremeyen Fernandes, 59. dakikada yerini Mu-hammed’e bıraktı. Bilic’in başını okşadığı Portekizli, kızgın şekilde doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu.

Kadın ve çocukların önünde 6 puan gitti

G.SARAY derbisinden sonra 4 maç kadın ve çocuklara oynama cezası alan Beşiktaş, bunlardan sadece 1’ini kazanabildi. Siyah beyazlılar T.Konya’yı yenerken, Rize, Karabük ve Sivas beraberlikleriyle toplam 6 puan kaybetti.

Yiğido İstanbul’u seviyor

İKİ takım arasında İstanbul’da oynanan 9 maçta Beşiktaş sadece 2 kez galip gelirken, dünkü ile beraber 3 maç berabere bitti 4 maçı ise Sivasspor kazandı.

ALMEIDA REKORA KOŞUYOR

Haberin Devamı

Ligde 9’uncu golünü bulan Portekizli, 3 gol daha atarsa kendi rekorunu kıracak.

SİVASSPOR filelerini de havalandıran Hugo Almeida, ligde 9 gole ulaştı. Portekizli futbolcu, böylece krallık yarışında da dün karşı karşıya oynadığı Aatıf Chahechouhe’yu yakalamış oldu. Ligde üst üste 3. maçında da golle buluşan Almeida, bu sezon Erciyes, Gaziantep (2), Bursa, Akhisar, Konya ve Fenerbahçe’yi (2) boş geçmedi.
Ayrıca Galatasaray’a attığı gol ise maç 3-0 tescil edildiği için silindi. Siyah beyazlı santrfor, kalan haftalarda 3 gol daha atarsa Süper Lig kariyerinin en golcü sezonuna ulaşacak.

Holosko: Cezamızı bulduk!

İKİNCİ yarıda sakatlanan Gökhan Töre’nin yerine şans bulan Filip Holosko maçtan sonra, “Çok üzgünüz. Kazanmamız gerekiyordu çünkü ikinci sıraya yükselmemiz için çok önemli bir maçtı. Bugün 3 puan alamadıysak bu tamamen bizim hatamız. O kadar pozisyonu harcarsanız Allah da cezayı veriyor” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!