Kartal mucize peşinde

Güncelleme Tarihi:

Kartal mucize peşinde
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2005 00:00

Beşiktaş, UEFA Kupası’ndaki son grup maçında Vitoria Guimaraes ile karşılaşacak. Siyah beyazlılar rakiplerini yenip, Bolton’un yenilmesini bekleyecek.

Haberin Devamı

Kanal D yayınlıyor

BEŞİKTAŞ, UEFA Kupası 2. tur H Grubu’ndaki 4. ve son maçında deplasmanda Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımıyla karşılaşacak. Avrupa’da 110. maçına çıkan siyah beyazlılar, Portekiz ekibi karşısında (H) Grubu’ndaki ilk galibiyetini almayı hedefliyor. TSİ 21.45’te başlayacak karşılaşmayı, Romanya Futbol Federasyonu’ndan Pavel Cristian Balaj yönetecek. Karşılaşmayı Kanal D naklen yayınlayacak.

Altıncı oyuncu yok

Rumen Balaj’ın yardımcılıklarını Zoltan Szekely ve Ionel Popa yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Sorin Corpodean. Siyah-beyazlı takımda 6 eksik bulunuyor. Sakatlıkları süren İbrahim Akın, Mustafa, Ahmet Dursun, Okan, Tayfur ve Gökhan, kafilede yer almıyor. Bu arada, Yıldırım Demirören de kafileyle birlikte Portekiz’e giderken, ayrıca Murat Aksu, Kıvanç Oktay, Süleyman Eren ve Sinan Vardar da kafilede yer aldı.

Haberin Devamı

NASIL TUR ATLAR

H Grubu’nda oynadığı 3 maçta 2 beraberlik, 1 de yenilgi alan Beşiktaş, bugün sahadan farklı skorla galibiyetle ayrılıp, Bolton Wanderers’ın da Sevilla’ya yenilmesini bekleyecek. Beşiktaş, grupta 2 puan ve -3 averajla 4. durumda yer alırken, bir üst tura çıkmak için mücadele ettiği 3. sıradaki İngiliz rakibi ise 5 puan ve +1 averaja sahip. İngiliz ekibinin sahadan beraberlikle dahi ayrılması halinde, Beşiktaş’ın Portekiz’de alacağı sonucun herhangi bir önemi olmayacak ve siyah-beyazlılar Avrupa’ya veda edecek.

GUIMARAES

Paiva Sergio Cleber Dragoner Rogerio Moreno Svard Benachour Neca Targino Saganowski

BEŞİKTAŞ

Cordoba A.Tandoğan Çağdaş İ.Toraman Adem Koray Kleberson Tümer  İ.Üzülmez A.Hassan Youla

TAKIM O G B M A Y P

Zenit 4 2 1 1 5 4 7

Sevilla 3 2 - 1 7 3 6

Bolton 3 1 2 - 3 2 5

Beşiktaş 3 - 2 1 2 5 2

Guimaraes 3 - 1 2 3 6 1

BOLTON - SEVİLLA

BEŞİKTAŞ’ın da yer aldığı H Grubu’ndaki diğer maçta Bolton ile Sevilla, İngiltere’de karşı karşıya gelecek. Mücadele 21.45’de başlayacak. Tur için 3. sıradaki Bolton’a beraberlik yetecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!