Kartal kritik virajda

Güncelleme Tarihi:

Kartal kritik virajda
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2012 17:32

Beşiktaş 48 saat arayla önce Barcelona sonra G.Saray MP ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Menajeri Haluk Yıldırım, THY Avrupa Ligi D Grubu’nda Cuma günü konuk edecekleri İspanya’nın Barcelona Regal ekibiyle prestij mücadelesi yapacaklarını söyledi. Siyah-Beyazlılar 48 saatte Euroleague'in tek namağlup takımı Barcelona'dan sonra, BEKO Ligi'nde yenilgi görmeyen Galatasaray Medical Park ile oynayacak.

BARCA'YI YENMEK İSTİYORUZ

Haluk Yıldırım, yaptığı açıklamada, gruptan çıkmayı geçen hafta garantilediklerini belirterek, ”Barcelona Regal ise ligde bu sezon yenilmeyen tek takım. Seyircimizle beraber oluşturacağımız atmosferle rakibimizi yenmek istiyoruz” dedi.

Mücadelenin prestij açısından önemli olacağını kaydeden Yıldırım, ”Bu maçlar önemli. Top 16'da daha iyi takımlarla oynayacağız. Basketbolumuzu geliştirmemiz gerekiyor. Yarın seyircimiz de salona gelecektir. Bilet satışları iyi gidiyor. Salonun dolu olmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Sakatlığı süren Tutku Açık’ın İspanyol ekibiyle oynanacak maçta forma giymeyeceğini bildiren siyah-beyazlı takımın menajeri, ‘‘Cevher Özer sahaya çıkacak. Bu oyuncumuz dün antrenmanlara başladı. Sahada olacak, ama oynaması zor gözüküyor” ifadelerini kullandı.

Haluk Yıldırım, önlerinde iki önemli maçın olduğunu dile getirdi. THY Avrupa Ligi’nde Barcelona Regal ile oynayacakları karşılaşmanın ardından 2 Aralık Pazar günü Beko Basketbol Ligi’nde lider Galatasaray Medical Park ile karşı karşıya geleceklerine dikkati çeken Yıldırım, şunları söyledi:

ZOR BİR HAFTA SONU OLACAK

”Barcelona Regal karşılaşmasının ardından Galatasaray Medical Park ile oynayacağımız maç 48 saat sonrasını bile bulmuyor. İki önemli karşılaşma bizi bekliyor. Barcelona Regal, THY Avrupa Ligi’nin, Galatasaray Medical Park ise Beko Basketbol Ligi’nin namağlup takımı. Zor bir hafta sonu olacak.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!