Kartal hız kesmiyor

Güncelleme Tarihi:

Kartal hız kesmiyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2000 00:00

Haberin Devamı

Başkan Serdar Bilgili'nin anlaşma sağladığı Slovak Karhan yarın ya da salı günü imzaya geliyor. Transfer operasyonu, Karhan'dan sonra, Rus forvet oyuncusu Titow'la devam ediyor.

Toshack yardımcı oldu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili, Real Madrid ve Valencia'nın da peşinden koştuğu Real Betis'in 24 yaşındaki futbolcusu Karhan'ın transferi ile büyük iş yaptıklarını söyledi. Başkan Bilgili'ye bu transferde Real Betis Kulübü başkanı ile dostluğu bulunan eski teknik direktör Toshack'ın yardımcı olduğu öğrenildi.

Scala da istiyordu

Beşiktaş'ın yıldız transferi Sloven Karhan'ı iki yıldır teknik direktör Nevio Scala'nın da takip ettiğini belirten Bilgili, siyah beyazlı takımı gelecekte ligde ve Avrupa'da başarıya ulaştıracak bir ekip oluşturduklarını, popüler isim yerine genç, dinamik ve savaşçı oyuncular transfer ettiklerini söyledi.

Ruslar haber verecek

Karhan'ı pazartesi ya da salı günü İstanbul'a getirerek resmi sözleşme imzalayacaklarını vurgulayan Serdar Bilgili dün de Spartak Moskova yöneticileriyle bir araya gelerek forvet Titow için el sıkıştı. Rus kulübü yetkilileri transferle ilgili kesin yanıtı iki gün içinde vereceklerini açıkladılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!