Kartal bir var bir yok 1-1

Güncelleme Tarihi:

Kartal bir var bir yok 1-1
Oluşturulma Tarihi: Eylül 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Gençler’e yenildi, Samsun'a fark attı, dün de Denizli'ye puan kaptırdı

İnönü Stadı'nda dün iki farklı Beşiktaş vardı. İlk yarıda siyah beyazlılar mükemmel oynadılar, gol pozisyonları yarattılar ve Ertuğrul ile golü buldular. Ancak ikinci yarıda Beşiktaş adeta frene bastı ve 83. dakikada Adama'nın golüne boyun eğdi.

Her yerde Ahmet

Maçın en ilginç ismi Ahmet Dursun'du. Golün pasını veren, düştüğü pozisyonda penaltı itirazlarına neden olan Ahmet Dursun’un attığı bir gol ise ofsayt gerekçesiyle sayılmadı.

LİGE G.Birliği yenilgisi ile başlayan, farklı Samsun galibiyeti ile moral bulan Beşiktaş, dün Denizlispor karşısında iki farklı devrede iki farklı futbol sergileyince 1-1'lik beraberliğe razı oldu.

DAKİKA 6: Mehmet'in pasıyla sol kanattan ceza alanına giren Münch, Kemal'i çalımladı. Kaleyi gönderdiği topu Ahmet kafa ile ağlara gönderdi. Yan hakem Bülent Bozdoğan golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti.

GOL DAKİKA 12: Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Ahmet, sert presiyle Denizli defansından topu söktü ve takım arkadaşı Ertuğrul'a al da at dercesine topu bıraktı. Bu futbolcu ceza yayı üzerinden topu ağlara gönderdi: 1-0

DAKİKA 18: Münch'ün soldan ortasını takip eden Ahmet, defansı geçti şutunu kaleci Süleyman kornere çeldi.

DAKİKA 23: Kaptan Mehmet sağ kanatta adeta şov yaptı. Pasında Ahmet kaleci ile karşı karşıya kaldı. Kaleci Süleyman'ı çalımladı. Gerilerden gelen Tayfur topu boş kale yerine, isabetsiz vurunca defans tehlikeyi önledi.

DAKİKA 32: Sahanın yıldız oyuncusu Mehmet sağ kanattan ceza alanına koşmakta olan Ahmet'e nefis pas çıkardı. Top defansı geçti. Ahmet kontrolünü kaybedince top dışarı çıktı.

DAKİKA 55: Yasin'in pasıyla sağdan hareketlenen Schaefer sağ kanattan korner çizgisine kadar indi. Ceza alanına yaptığı ortaya Mehmet nefis bir vole vurdu, top üstten auta çıktı.

DAKİKA 65: Ahmet orta alandan kaptığı topla sağ kanattan kontratak başlattı, Zaher'i peşine taktı. Ancak altıpas içine girerken kendini yerde buldu. Beşiktaşlı futbolcular ve tribünler bu pozisyonda uzun süre penaltı itirazlarında bulundu. Hakem Kadir Tozlu ise Ahmet'i bu pozisyonda aldatıcı hareket yaptığı gerekçesiyle sarı kartla cezalandırdı.

VE BERABERLİK

GOL DAKİKA: 83: Yusuf sağ kanattan korner çizgisine kadar girdi. Schaefer'i geçti. Ceza alanına ortasında Beşiktaş defansı seyretti. Gerilerden gelen Adama kafayla skoru dengeleyen golü kaydetti: 1-1. Ve maç 1-1 sona erdi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!