Kartal bir var bir yok 0-0

Güncelleme Tarihi:

Kartal bir var bir yok 0-0
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 1997 00:00

Haberin Devamı

Siyah beyazlılar, Kayseri deplasmanındaki yenilginin ardından dün de İnönü Stadı'nda hayal kırıklığı yarattı. Beşiktaş, İstanbulspor ile golsüz berabere kalıp, şampiyonluk yarışında yara aldı.

Hafta içinde Paris Saint Germain'i yenerek Şampiyonlar Ligi'nde büyük bir başarıya imza atan siyah beyazlılar, ligde hovardaca puan kaybediyor. İstanbulspor karşısında bir çok net gol pozisyonuna giren siyah beyazlılar, fırsatları değerlendiremedi. Serdar ve Oktay'ın birer vuruşunda top direklerde patladı.

STAT: İnönü

HAKEMLER: Muhittin Boşat (***), Ercan Durna (***), Mehmet Kaya (***)

BEŞİKTAŞ: Fevzi (***)- Recep (***), Rahim (**), Alpay (**)- Erkan (***) (Dk.66 Ertuğrul **), Tayfur (**), Mehmet (**), Yankov (**) (Dk.52 Letchkov **), Serdar (**)- Oktay (**), Amokachi (**) (Dk.71 Yusuf *)

YEDEKLER: Hakan, Emre, Osman, Salih

İSTANBULSPOR: Zdravkov (***)-Emre (**), Gökhan (***), Halilagiç (***)- Musiç (**), Fuat (**), Oğuz (***), Nesim (**), Timur (**)-Saffet (**), Sergen (***)

YEDEKLER: Haluk, Hamza, Suat, İsa, Atakan, Engin

SEYİRCİ-HASILAT: 26 bin 600 kişi, 11 milyar 485 milyon lira.

SARI KARTLAR: Alpay (Beşiktaş), Saffet, Fuat, Sergen (İstanbul)

Besiktaş ligde kayıplarla yara alıyor. Kayseri deplasmanındaki beklenmedik yenilginin ardından dün de İstanbulspor karşısında golü bulamayan siyah beyazlılar, beraberlikle şampiyonluk yolunda çok değerli iki puandan oldu: 0-0. Hafta içinde P.St.Germain'i yenerek büyük bir başarıya imza atan siyah beyazlılar, İstanbulspor karşısında son vuruşlarda başarılı olamadı.

1. dakikada Yankov sol kanattan İstanbulspor yarı alanına girdi. Sağ kanatta bulunan Mehmet'e nefis bir pas çıkarttı. Bu futbolcu kaleci ile karşı karşıya kalmasına rağmen attığı sert şut Bulgar kaleciden geri döndü.

6. dakikada Mehmet sağ kanattan Amokachi'yi kaçırdı. Bu futbolcunun çaprazdan attığı sert şut kale direğinin yanından auta çıktı.

28. dakikada Sergen sol kanattan nefis çalımlarla indi. Oğuz'un pasıyla önce topu göğsüyle düzeltti. Recep ve Rahim'i geçti. Saffet'e al da at dercesine bir orta yaptı. Bu oyuncunun kafa vuruşunu Fevzi aynı güzellikte kornere çıkardı.32. dakikada Tayfur'un pasıyla buluşan Mehmet'in yaklaşık 35 metreden attığı sert şut üst direği sıyırarak auta çıktı.

38. dakikada Oktay sol kanattan çalımlarla girdi. Fuat ve Timur'u peşinden sürükledi. Nefis bir topuk pasıyla topu Serdar'a aktardı. Bu oyuncunun çaprazdan sert şutu yan direğe vurarak auta çıktı.

43. dakikada İstanbulspor'un kontratağını Alpay uzaklaştırdı. Oktay topu kontrol altına alıp Gökhan ile karşı karşıya kaldı. Ancak bu futbolcunun markajına rağmen Oktay'ın sert şutunda top yan direkten döndü. Devre golsüz sona erdi.

49. dakikada Serdar'ın sol kanattan başlattığı atakta ceza lanı çaprazında topla buluşan Oktay'ın sert şutuna Halilagiç ayak koydu. top kornere gitti.

55. dakikada Letchkov'un sağdan ortasını Oktay kontrol edemedi, Bulgar kaleci rahat bir şekilde topu kontrol etti.

61. dakikada Oğuz'un pasında sol kanattan koşan Musiç kaleci Fevzi ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu topu boş kale yerine Fevzi'ye nişanladı.

65. dakikada kazanılar frikik atışını Mehmet çok güzel kullandı. Bulgar kaleci nefis bir refleksle tehlikeyi önledi. Karşılaşma da golsüz sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!