Kartal 4 eksikle sahne alıyor

Güncelleme Tarihi:

Kartal 4 eksikle sahne alıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2013 09:57

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını topladığı 30 puan ile lider Galatasaray'ın 3 puan gerisinde ikinci sırada tamamlayan Beşiktaş, ligin 18. haftasında yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. İnönü Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek.

Siyah Beyazlı takımda sakatlıkları süren Mustafa Pektemek, Ersan Gülüm ve Veli Kavlak karşılaşmada forma giyemeyecekler. Tedavisi tamamlanma aşamasına gelen İbrahim Toraman ise mücadalede görev yapabilecek. Yeni transferlerden Gökhan Süzen sarı kart cezası nedeniyle yarın takımdaki yerini alamayacak. Ersan'ın yokluğunda teknik direktör Aybaba'nın stober mevkiinde Escude'ye şans vermesi, İbrahim Toraman'ı ise orta sahada görevlendirmesi bekleniyor.
Sağ dizindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık bir buçuk aydır formasından uzun kalan ve kademeli olarak takımla birlikte antrenmanlara başlayan Manuel Fernandes'in İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısında ilk 11'de yer alması beklenmiyor. Portekizli oyuncunun 18 kişilik maç kadrosunda bulunması ve maçın gidişatına göre ikinci yarı oyuna dahil olması tahmin ediliyor.

TOMAS SIVOK, UĞUR BORAL, HUGO ALMEIDA VE ROBERTO HILBERT SARI KART CEZA SINIRINDALAR

Ayrıca 3 sarı kartları bulunan Tomas Sivok, Uğur Boral, Hugo Almeida ve Roberto Hilbert, yarınki maçta da sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecekler ve bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecekler.

Teknik direktör Samet Aybaba takımını yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşısına şu ilk 11 ile çıkarması bekleniyor.

McGregor, Hilbert, Escude, Sivok, Uğur Boral,  İbrahim Toraman, Necip, Oğuzhan, Holosko, Olcay, Almeida.

13 MAÇTAN SADECE 2'SİNİ BEŞİKTAŞ KAZANDI

Öte yandan Beşiktaş yarın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 14. kez karşılaşacak. Siyah-Beyazlı takım, İstanbul Büyükşehir Belediyespor bugüne kadar yaptığı 13 resmi maçtan sadece 2'sini kazanabildi. İki ekip arasında, 11'i Süper Lig, 2'si de Türkiye Kupası'nda olmak üzere geride kalan 13 resmi maçtan 4'ünü İstanbul Büyükşehir Belediyespor, 2'sini Beşiktaş kazanırken, 7 maç da berabere sonuçlandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!