Karsu burs için sahnede

Güncelleme Tarihi:

Karsu burs için sahnede
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2016 15:22

İnönü Vakfı ve Anadolu Çağdaş Eğitim Vakfı (ANAÇEV), burslu öğrenciler yararına bir konser düzenledi. Pembe Köşk’te gerçekleşen konserde Karsu Dönmez sahne aldı. 

Haberin Devamı

Türk asıllı Hollandalı caz sanatçısı ve piyanist Karsu Dönmez, İnönü Vakfı ve ANAÇEV tarafından burslu öğrenciler yararına düzenlenen konserde sahne aldı. Pembe Köşk’te gerçekleşen etiknliğe, İnönü Vakfı Başkanı Özden Toker ve ANAÇEV Başkanı Ayla Hatırlı ev sahipliği yaptı. Konseri, çok sayıda seçkin davetli dinledi. Son albümü ‘Colors’dan şarkılar seslendiren genç sanatçı konuklardan büyük alkış aldı. Karsu Dönmez, şarkı aralarında anlattığı hikayeleriyle de keyifli anlar yaşattı. 

PSİKOLOG OLMAK İSTİYORDUM

Konserin önceki günü Next Level’da söyleşiye katılan Karsu Dönmez, hayat hikayesine dair bilgiler paylaştı. Kendi restoranlarında bir müşterinin ısrarına dayanamayarak çaldığı piyano ile ismini bir anda duyuran Karsu Dönmez müzisyen olmak istemediğini, psikolog olmak istediğini söyledi. Karsu, “Babama garsonluğa devam etmek istediğimi ve psikolog olmak istediğimi söyledim; ancak insanlar restoranın önünde kuyruk oluşturuyorlardı. Biz de bir seferlik konser vermeyi düşündük. Konser biletleri 5 hafta öncesinden tükendi. 20’den fazla ülkede sahne aldım. Artık işimi çok seviyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!