Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçeleri seçilecek

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakanın en güzel balkon ve bahçeleri seçilecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 21, 2016 12:21

Karşıyaka'nın en güzel balkon ve bahçeleri seçilecek

Haberin Devamı

Karşıyaka Belediyesi, vatandaşları da çevrelerini güzelleştirmeye teşvik etmek amacıyla 'En Güzel Balkon - Bahçe Yarışması' açtı. Yarışmaya 17 Mayıs'a kadar başvuru yapılabilecek.

Kent yaşamında yeşil dokunun önemine dikkat çekmek adına bu yıl 15'inci kez 'En Güzel Balkon - Bahçe Yarışması' düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, başvuruları kabul etmeye başladı. Yarışma; 'Balkon', 'Müstakil Bahçe' ve 'Apartman Bahçesi' olmak üzere, üç farklı kategoride gerçekleştirilecek. Balkon ve bahçelerinin güzelliğini ödülle taçlandırmak isteyen Karşıyakalılar, 17 Mayıs'a kadar Karşıyaka Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi'ne kayıt yaptırabilecek.

Her kategoride ilk 3'e girenler 30 Mayıs'ta gerçekleşecek ödül töreninde açıklanacak. Birincilere iki kişilik tam pansiyon tatil, ikincilere Karşıyaka Deniz Kent Restoran'da iki kişilik akşam yemeği, üçüncülere ise Kent Konsept Mutfak'ta ikişer kişilik sabah kahvaltısı hediye edilecek. Başvurmak isteyenler, 399 40 07 numaralı telefondan detaylı bilgi alabilecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kentler hızla beton yığını haline gelirken, biz yeşilimizi korumak, çevremizi çiçeklerle güzelleştirmek için vatandaşlarımızla el ele, kol kola çalışıyoruz. Kendi balkonunu, bahçesini güzelleştiren herkes aslında Karşıyakamızı da süslüyor, renklendiriyor. Bu anlamlı çabaları ödüllendirmek ve örnek olmasını sağlamak adına açtığımız yarışmaya başvuruları bekliyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!