Karşıyaka'dan Oğuz atağı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakadan Oğuz atağı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 13:04

Karşıyaka'dan Oğuz atağı

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup ekiplerinden Karşıyaka, transferde kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nu gündemine aldı.
Geçen sezon kaleyi koruyan Behram'ın sözleşmesinin sona ermesi, kiralık olan Özkan'ın Gençlerbirliği'ne dönmesi, devre arasında Konya Anadolu Selçukspor'a kiralanan Ersin'in mukavelesini feshetmesiyle kadrosunda genç Erhan dışında kalecisi kalmayan Karşıyaka, deneyimli file bekçisi Oğuz'u renklerine bağlamak istiyor. Yönetimin transfer yasağını kaldırmasını bekleyen Sportif Direktör Atilla Güneş ve teknik direktör Soner Tolungüç, listedeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Kaleye Erhan'la rekabet etmesi için bir deneyimli, bir de genç eldiven almayı planladıklarını ifade eden teknik direktör Tolungüç, "Oğuz'un tecrübesiyle takıma önemli katkı sağlayacağını düşünüyorum" diye konuştu.
Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında Adana Demirspor'da, ikinci yarısında ise Sarıyer'de görev alan 37 yaşındaki Oğuz, profesyonel kariyerine Fenerbahçe'de başladı. İstanbulspor, Diyarbakırspor, Sivasspor, Gaziantepspor, Şanlıurfaspor, Kartalspor, Tavşanlı Linyitspor ve Akhisar Belediyespor'da da oynayan Oğuz, Süper Lig'de 178, PTT 1'inci Ligi'nde 119, 2'nci Lig'de 26 maçta oynadı.
KAMPANYA BAŞLIYOR
Karşıyaka'nın eski futbolcularına olan yaklaşık 3.5 milyon TL'lik borçtan kaynaklanan transfer yasağının kalkması için düzenlenecek yardım kampanyasının startı yarın verilecek. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ve Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel öncülüğünde yarın Karşıyaka Nikah Sarayı'nın üzerinde yer alan Kent Restoran'da saat 10.00'da düzenlenecek kahvaltılı basın toplantısı ile kampanya tanıtılacak. Camia büyükleri ve iş adamlarının katılacağı kahvaltıda ilk bağışı belediye adına Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yapması bekleniyor.
ALAATTİN BEKLEMEDİ
Karşıyaka'nın transfer listesinde yer alan ön libero Alaattin Tosun, 2'nci Ligi ekiplerinden Niğde Belediyespor'la anlaştı. Geçen sezon Giresunspor'da forma giyen deneyimli futbolcunun Karşıyaka'nın transfer yasağının sürmesi nedeniyle tercihini Niğde ekibinden yana kullandığı ifade edildi. Yeşil kırmızılıların istediği golcü Ali Öztürk ise 3'üncü Lig takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor'la sözleşme imzaladı.
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!