Karşıyaka'da son aday Toros

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada son aday Toros
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2017 15:40

Karşıyaka'da son aday Toros

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig'de teknik direktör arayışısını sürdüren Karşıyaka'da son olarak Mesut Toros'un ismi ön plana çıktı.
Teknik direktörü Atilla Güneş'le yollarını ayırıp Süper Lig'de görev yapan Mustafa Reşit Akçay, Ahmet Akcan gibi isimler için yaptığı hamlelerden sonuç alamayan Karşıyaka, Mesut Toros'la masaya oturdu. Görüşmenin olumlu geçtiğini söyleyen Başkan Mutlu Altuğ, "Henüz kesin anlaşma söz konusu değil. Teknik direktör konusundaki son kararı yönetim toplantısında vereceğiz" dedi.
Recep Umut'u da adaylar arasında tutan Karşıyaka, A takımdan altyapıya kadar tam yetkiyle sorumlu olacak teknik direktörle ilgili kararını yarın açıklayacak. Kariyerine Altay altyapısında başlayıp amatör kümede Ulucak Belediyespor, Aydınspor, Atillaspor ve Tire'yi çalıştıran 48 yaşındaki Mesut Toros, profesyonel kategoride Aydınspor 1923, Altay, Fethiyespor ve Tire 1922'de teknik direktörlük yaptı. Bu arada sportif direktörlük için Süleyman Hurma'yla yapılan görüşmelerden ise sonuç çıkmadı. 

FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!