Karşıyaka'da karar haftası

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada karar haftası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 14:31

Karşıyaka'da karar haftası

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Lig'de altyapıdan A takıma kadar tüm kategorilerde tek yetkili olacak yeni teknik direktör arayışına giren Karşıyaka, sorunu yeni haftada çözmeyi hedefliyor.
Mustafa Reşit Akçay'ın Atiker Konyaspor'la anlaşması, futbol direktörlüğü teklifini kabul etmeyen Teknik Direktör Atilla Güneş'in ayrılık kararı almasıyla alternatiflere yönelen Başkan Mutlu Altuğ, İstanbul'a giderek listedeki isimlerle görüşecek. Karşıyaka'nın listesinde bulunan Bülent Korkmaz ve Tugay Kerimoğlu'yla anlaşma ihtimalinin zayıf olduğu, Yalçın Koşukavak'ın ise pek çok kulüpten cazip teklifler aldığı öğrenildi. Uzun süre Reha Kapsal'ın yardımcılığını yapan Koşukavak geçen sezon İstanbulspor'u TFF 1'inci Lig'e çıkardı. 
"Biz takım çalıştıracak antrenör değil, Karşıyaka futbolunu dizayn edecek ismi arıyoruz" diyen Başkan Altuğ, "Futbolun patronu, yeni haftada belli olur" diye konuştu.
Bu arada alacakları için kulübe ihtarname gönderen Mustafa Aşan, Onur, Arif, Metin, Hakan ve Fatih'e Yaşar Holding'in mali desteğiyle ödeme yapıp serbest kalmalarının önüne geçen yönetim Ali Kemal'in 88 bin TL alacağını yatırmazken Başkan Altuğ "Ali Kemal'e kapıları kapatmış değiliz. Ama geçen sezonki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Karşıyaka'nın çocukları kulübe yakışan şekilde davranmalı. Alacağı için yönetimle konuşmadan Federasyon'a başvurmamalı" dedi. Karşıyaka'da Ali Say, Anıl ve son olarak Tugay da Federasyon'a başvurdu.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!