Karşıyaka-Tuzlaspor Notlar

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka-Tuzlaspor Notlar
Oluşturulma Tarihi: Eylül 10, 2016 16:55

Karşıyaka-Tuzlaspor Notlar

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- TFF 1'inci Lig'den geçen yıl düşen Karşıyaka'da taraftarlar, Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'taki sezonun ilk iç saha maçında takımlarını yalnız bırakmadı.
Son 2 yıldır Passolig zorunluluğunun da etkisiyle tribünlerden uzak kalan yeşil kırmızılılar, elektronik biletin olmadığı 2'nci Lig'de İzmir'de oynanan ilk karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdi. Tribünlerde 3 binin üzerinde Karşıyakalı vardı. Taraftarlar, futbolcuları tribüne çağırarak alkışladı, "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diye tezahürat yaptı.
Transfer yasağının etkisiyle sezona geçen yıldan yeniden anlaşılan 8 futbolcu ve gençlerle hazırlanan Karşıyaka'da Teknik Direktör Soner Tolungüç, Bugsaşspor'u deplasmanda yenen ilk maçtaki 11'i bozmadı. İlk 11'de yine 9 genç ve tecrübelilerden Mustafa Aşan ile Can oynadı. Takıma geç katılan ve antrenman eksikleri nedeniyle Bugsaş deplasmanına götürülmeyen Zeki, Mahmut, Abdülhamit ile İbrahim ilk kez 18'e girdi.
Karşıyaka'nın Tuzlaspor'un seyahat programı nedeniyle başlama saatini 16.30'dan ileriye aldıramadığı karşılaşma aşırı sıcak havada oynandı. Maçın başladığı dakikalarda skorborddaki termometre sıcaklığı 35 santigrat derece olarak gösterdi. Futbolcular sıcak ve yoğun nem nedeniyle sahada zor anlar yaşadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!