Karşıyaka - Adana Demirspor maçı saat kaçta oynanacak? Maç ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka - Adana Demirspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak İşte ayrıntılar...
Oluşturulma Tarihi: Ocak 15, 2016 11:18

TFF 1. ligde sezonun ilk hafta mücadelesinde Adana temsilcisi Demirspor, Karşıyakaya ile ilk karşılaşmasında 3 puana sahip olan taraf olmuştu.Ligin iddalı takımlarından Adana Demirspor, ligde zor günler geçiren Karşıyaka’ya konuk oluyor. Maç İzmir Atatürk Stadında oynanacak. Peki maç ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Haberin Devamı

Ptt 1. ligde 19. hafta yeni sezon maçları bu hafta cumartesi günü itibariyle başlıyor. Cumartesi gününün maçlarından olan Karşıyaka Adana Demirspor iki dost kardeş takımı İzmir Atatürk stadında buluşuyo. Karşıyaka bu maç öncesinde ligde 13 puanla son sırada yer alırken, Adana Demirspor ise 27 puanla zirvede yer alarak 4. sırada yer alıyor ve bu maçtan galip gelerek ilk 2'ye yükselme hesaplarında.

ADANA DEMİRSPOR’DA PORTAKALLI İMZA

Eksik bölgelere takviyelerini sürdüren Adana Demirspor, son olarak 28 yaşındaki forvet Tiago Bezerra’yı kadrosuna kattı. Adana’ya gelerek sağlık kontrolünden geçen Tiago, Adana Demirspor ile sözleşme imzalamak üzere geldiği tesislerde kulüp yöneticileri ve taraftarlar tarafından karşılandı.

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Sedat Sözlü ve Tiago Bezerra, antrenman sahasında taraftarlara seslendi. Tiago’nun eski kulüplerinden Adanaspor’un sembol rengi olan portakalların masada yer alması dikkat çekti. İkilinin basına görüntü vermesinin ardından portakallar masadan kaldırıldı.

SÖZLÜ: "PARAYLA PULLA İŞİMİZ YOK"

Başkan Sözlü, başarıya endekslenmiş bir kulüp olarak yol haritalarını çizdiklerini belirterek, “Koskoca Adana’da bir tane Süper Lig takımı yok. 21 yıldır beklenen, özlem duyulan hasretin son bulması noktasında varımızı yoğumuzu, her şeyimizi ortaya koyuyoruz. Yaptığımız transferlerin hepsi başarıya endeksli, onun dışında hiçbir hesabımız yok. Para pul hesabımız olsa Attamah’ı istiyorlar, Pote’yi istiyorlar. 2 tane çok iyi yıldız oyuncumuz var, onları satar paraya çeviririz arkadaşlar ama parayla pulla işimiz yok” dedi.

Haberin Devamı

Karşıyaka - Adana Demirspor maçı saat kaçta oynanacak Maç ne zaman Saat kaçta Hangi kanalda yayınlanacak İşte ayrıntılar...

Peki Karşıyaka- Adana Demirspor maçı ne zaman başlayacak? Saat kaçta? Hangi kanalda yayınlanacak?

Karşıyaka- Adana Demirspor karşılaşması 16 ocak Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek. Maç TRT HD kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!