Karpuzlu'ya Büyükşehir'den yüzme havuzu

Güncelleme Tarihi:

Karpuzluya Büyükşehirden yüzme havuzu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 14, 2017 15:57

Karpuzlu'ya Büyükşehir'den yüzme havuzu

Haberin Devamı

AYDIN'ın Karpuzlu ilçesindeki 6 bin 500 metrekare alan üzerinde toplam 1 milyon TL'ye mal olan yüzme havuzu tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Karpuzlu Yüzme Havuzu Sosyal Tesisi'nin açılışı yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ile Karpuzlu Belediyesi'nin ortak yürüttüğü projede, 1.20, 1.50 ve 2.20 cm derinliğe sahip yüzme havuzu ve kafeterya bulunan sosyal tesisin açılışına CHP'li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karpuzlu Bağımsız Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, CHP'li Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, 7'den 70'e herkesin bu tesis sayesinde yüzme öğreneceğini söyleyerek "Bizler genç ilçemiz Karpuzlu'da mahalle mahalle sokak sokak sorunları dinleyerek çıktık bu yola. Bizler göreve geldiğimiz günden bu yana Büyükşehir'le bir olduk, ortaklaşa her alanda ilçemize hizmet yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz" dedi. Karpuzlu'ya hizmetlerinin süreceğini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise seçimlerde verdikleri otogar yapma sözünü tuttuklarını hatırlatarak "Sizlerden gelen yoğun istek üzerine yüzme havuzu yaptık. Hürriyet caddesi ve 19 Mayıs caddelerinin acilen sıcak asfalt olması istendi. Haftaya sıcak asfaltımızı dökmeye başlayacağız. Aydın merkezde ne var ise Karpuzlu'da da olacak. Biz Karpuzlu'ya 15 Milyon TL'lik yatırım getirmişiz. Sizler bizim arkamızda olduğunuz zaman bizler günde 18 saat çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadın Mehteran Takımı eşliğinde açılış için tesisin önüne gelindi. Okunan duaların ardından tesisin açılış kurdelesini Özlem Çerçioğlu, Tuğrul Ozan, Salih Dinçer ve vatandaşlar birlikte kesti.

Burhan CEYHAN / AYDIN, (DHA)

FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!