Karnımdan solucanlar çıkıyordu

RUMUZ: BİBEREL

Bu rüyayı ikinci kez gördüğüm için sizden anlamını öğrenmek istedim. Bundan bir kaç ay önce gördüğüm rüyada, karnımın içinde solucanlar olduğunu hissettim, bu beni hem tiksindirdi hem de korkuttu, daha sonra karnımın dışındaki delikleri gördüm ve annem o deliklerden 3 tane solucanı çekip çıkardı. Bu sabah ise, rüyamda ağzımda beyaz solucanlar vardı ve solucanları yine başka birisi alıyordu ama kim olduğunu hatırlamıyorum. Çok kötü bir rüyaydı.

Yorum: Rüyada görülen solucan, kişinin kendine olan güvensizliğini ya da o günlerde yaşdığı veya gördüğü mide bulandırıcı olayları sembolize eder. İkinci bir açıklaması, o günlerde kişinin sağlık durumunda meydana gelen düzensizlikler şeklinde olabilir. Rüyayı gördüğünüz günlerde vücudunuzun herhangi bir yeriyle ilgili şikayetleriniz varsa ya da siz farkında olmadan uyku esnasında vücudunuzda bazı düzensizlikler oluşuyorsa, bu tür bir rüya görmüş olabilirsiniz.

İki siyah kedi

RUMUZ: DEMETHER

Rüyamda bir kız arkadaşımın iki tane siyah kedisinin olduğunu gördüm. Geceydi, dışarıda ateş yakılmıştı ve onun etrafındaydık. Etraf kalabalıktı, insanlarda ve bizde bir telaş vardı.

Kedileri severken, kedilerden biri tişörtümün kolunu yırttı ve kolum da biraz yırtıldı. Kız arkadaşıma baktım, oralı olmadı, hatta kafasını çevirdi.

2-3 gün sonra da tanımadığım birinin evinde yatakta otururken, etrafımda bir sürü kedi vardı. Bir tanesi bana aldırmadan, yatağın altına girip çıkıyor ve yavrusunu arıyordu ama bulduğu anda da yiyecekti. Ne yapacağımı bilemeden hareketsiz bir şekilde yatakta oturmak zorunda kaldım.

Yorum: Rüyada görülen kedi, rüyayı gören kişinin şefkatli duygularını ya da tam tersi şefkat ihtiyacını gösterir aynı zamanda kişinin hayatındaki kadınlara dikkat çeker. Sizin rüyanızın geneline bakılınca, rüyanızdaki kediler, çevrenizde bulunan, size zararı dokunmuş ya da dokunabilecek bazı dişi figürlere (en azından siz böyle düşünüyorsunuz) dikkat çekiyor.
Yazarın Tüm Yazıları