Karla Mücadele İçin Ekipler Seferber Oldu

Güncelleme Tarihi:

Karla Mücadele İçin Ekipler Seferber Oldu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2016 13:31

MUŞ'TA KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI İÇİN EKİPLER SEFERBER OLDU

Muş’ta karla mücadele çalışmaları kapsamında ekipler, çatılardaki ve kaldırımlardaki kar kütleleri temizlemeye başladı.
Etkili olan kar yağışından sonra havaların ısındığı Muş’ta, karla mücadele çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler, çatılarda biriken kar kütlelerinin temizlenmesi uyarısında bulunarak kaldırımları ise iş makineleri ile temizlemeye başladı. Muş belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçe ile Ulaşım Hizmetleri olmak üzere oluşturulan karla mücadele ekipleri, yol kenarında oluşan buz tabakalarını kırarak çevre temizliği yaptı.
Yapılan çalışmalara eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Avcı, kaldırım, ara cadde ve çevre temizliği çalışmalarını yaptıklarını belirtti. 30 kişilik ekiple hem karla mücadele hem de çevre temizliği yaptıklarını ifade eden Avcı, “Şuanda Muş Belediyesi olarak kar çalışmalarımız şehrin değişik yerlerinde devam ediyor. Bulvarda, Cumhuriyet Caddesinde ve mahalle aralarında ekipler hem kar taşıma hem toparlama hem de temizlemelerimiz Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçe Müdürlüğü tarafından devam etmektedir. 25 ila 30 arasında personellerimizle birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Bu yıl çok uzun bir kış geçtiğini ve büyük gayretle hizmet verdiklerini kaydeden Fen İşleri Müdürü Ferit Dereli ise, “Bu yıl çok uzun bir kış geçirdik, kışımız sert oldu. Şu aşamada Belediyemiz özellikle Fen İşleri, Ulaşım Hizmetleri ekipleri yol kenarında ki özellikle mazgalların kenarının açılması, giden suların mazgallara verilmesi ve çevre temizliği, biriken buz, diğer birikintilerin temizliği çalışmasını yürütüyoruz. Bütün arkadaşlarımızla birlikte cumartesi günü olmasına rağmen şuanda burada gayet hummalı bir çalışma sergiliyoruz” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!