'Karımı gördünüz mü?' nün tanıtımı yapıldı

Güncelleme Tarihi:

Karımı gördünüz mü nün tanıtımı yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Mart 30, 2018 20:31

'Karımı gördünüz mü?' nün tanıtımı yapıldı

Haberin Devamı

Bülent DİKTEPE/SAFRANBOLU(Karabük),(DHA) - KARABÜK'ün Safranbolu ilçesinde, 6 Nisan'da vizyona girecek olan ve baş rollerini Peker Açıkalın ile Ivana Sert'in paylaştığı 'Karımı gördünüz mü' adlı komedi filmin tanıtım toplantısı yapıldı.

Safranbolu'da bir otelde yapılan toplantıya, filmin yönetmeni Bülent Pelit ile oyuncular İrfan Aslanhan, Esra Sönmezer ve Erdi Ünver katıldı. Yönetmen Bülent Pelit, Yeşilçam ekolünden geldiğini belirterek, "Yeşilçam ruhunu ve tabanını mümkün olduğu kadar filme yansıtmaya çalıştım. Tabii ki son jenerasyonlarından biri benim. 52 yaşındayım. Artık nesli tükenmiş olan bir yapılanma. Biz bu ekolü tekrardan bir canlandırma, tekrardan yaşatır mıyız ve bu ruha uygun insanlar sektörde tekrardan bir şey yapalir miyiz? Açıkçası onunda derdindeyim'' dedi.

Oyunculardan İrfan Aslanhan, toplantıda bulunmayan Ivana Sert ile ilgili,''Yıllarca kendisini televizyonda izledi. Yeşilçam'da ilk defa izleyecek kendisini. Geçmişte güzelliğiyle bilinir aktrisler. Bu da yeşilçam'ın bir artısıdır. Belki televizyondan daha güzel çıkacak Ivana" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!