Kardeşlerin Bebek Hayallerini Hüma Tüp Bebek Merkezi Gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Kardeşlerin Bebek Hayallerini Hüma Tüp Bebek Merkezi Gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2015 13:26

EMİNE YAŞAR'IN DÜNYAYA GETİRDİĞİ DAMLA VE SİYEM

Kayseri’de HÜMA Tüp Bebek Merkezi’nin ücretsiz tüp bebek tedavisi hakkı verdiği 34 yaşındaki Tevfike Yaşar ve 29 yaşındaki kız kardeşi Emine Yaşar, dünyaya getirdikleri ikiz bebeklerle, çocuk hasretlerine son verdi.
HÜMA Tüp Bebek Merkezi’nin geçen yıl Kasım ayında düzenlediği ‘İnfertilite ve Tüp Bebek Bilgilendirme Semineri’ne katılan çiftler arasında noter huzurunda yaptığı ücretsiz tüp bebek tedavisi çekilişinin talihli ismi Emine Yaşar oldu. Ancak 29 yaşındaki Emine Yaşar, bu hakkı 17 yıldır çocuk hasreti çeken ablası 34 yaşındaki Tevfike Yaşar’a devretmek istediğini söyledi.
HÜMA Tüp Bebek Merkezi Yönetimi ise, bu fedakarlık karşısında ücretsiz tedavi hakkından iki kardeşin de yararlanması kararını aldı.
Emine-Mehmet Şükrü Yaşar çifti ile Tevfike Mehmet Ali Yaşar çiftine alınan karar sonrasında tüp bebek merkezinde muayene ve tetkikler yapılarak tedavilerine başlandı.
Tedavi gören kardeşlerden Tevfike Yaşar, Ağustos ayında Emir ve Elif adında ikiz bebeği dünyaya getirerek, 17 yıl süren çocuk hasretini dindirmiş oldu.
Emine Yaşar ise ablasının ardından gördüğü tedavi sonrasında Damla ve Siyem adından ikiz bebek dünyaya getirdi.
Ücretsiz tedavi hakkını kazanan ancak büyük bir fedakarlık yaparak hakkını ablasına devretmek isteyen Emine Yaşar, “Şans bana gülünce tereddüt etmeden yerime ablamın faydalanmasını istedim. Tüp bebek merkezi ise bu hakkı ikimize de verdi. Hem ablam hem ben hayallerimize kavuştuk bebeklerimizi kucağımıza aldık.” dedi.
Kız kardeşiyle 20 gün arayla tedaviye başladıklarını belirten abla Tevfike Yaşar da “Önce benim gebelik haberini aldık. Ona sevinirken kardeşimin de hamile olduğunu öğrendik. Katıldığımız seminer çekiliş ile şans yüzümüze güldü. Hüma Tüp Bebek Merkezi tedavimiz ve gebeliğimiz boyunca bize destek oldular. Doç.Dr.Şeyma Fenercioğlu’nun bize uyguladığı tedavi sonucunda ikimizde ikiz bebeklerimize kavuştuk çok mutluyuz. Bizim gibi anne olmak için çırpınan herkesin aynı sevinci yaşamasını dileriz.” şeklinde konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!