Kardemir Karabükspor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspor - Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 11:10

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu 5. hafta müsabakasında Kardemir Karabükspor ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda gerçekleşecek karşılaşmanın çekişmeli geçmesi bekleniyor. Peki, Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

Pazartesi günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Mersin İdmanyurdu'nu konuk eden Beşiktaş maçı ilk 5 dakika oynanmış, sonrasında ise yoğun kar yağışı nedeniyle karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan tarafından tatil edilmişti.

KARDEMİR KARABÜKSPOR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI YAYINLANACAK MI?

Kara Kartallar bu karşılaşmanın ardından gözlerini Kardemir Karabükspor ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası maçına çevirdiler. Kardemir Karabükspor-Beşiktaş maçını hakem Özkan Çeliker yönetecek.

Karşılaşma 20 Ocak 2016 Çarşamba günü saat 19:45’te Karabük’te oynanacak. Kardemir Karabükspor Beşiktaş maçı A Haber kanalından naklen yayınlanacak.

İLK MAÇTA NELER OLMUŞTU?

İlk maçta Beşiktaş Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Kardemir Karabükspor'u konuk etmiş ve Siyah Beyazlılar sahadan 3-0’lık skorla galip ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş tarafından yapılan son açıklamaya göre Siyah Beyazlılar deplasmana gençlerden oluşan bir kadroyla gidecek. Güneş'in; Mustafa Pektemek, Dusko Tosic, Necip Uysal, Serdar Kurtuluş, Günay Güvenç, Kerim Frei, Olcay Şahan, Cenk Tosun gibi isimlerle beraber genç oyuncuları Karabük'e götürmesi bekleniyor.

BEŞİKTAŞ’TAN YENİ TRANSFER

Ara dönemde kaleci transferi yapmak için çalışmalar yapan Beşiktaş yönetimi 27 yaşındaki Ukraynalı kaleci Denys Boyko ile 3,5 yıllığına anlaştı.

Oynanan kritik maçlarda hatalı goller yiyen Siyah Beyazlı takımın ve taraftarların yeni kaleci Denys Boyko’dan büyük bir beklentisi var. Uzun zamandır yeni bir kaleci arayışında olan Beşiktaş yönetimi sonunda ara dönemi mutlu sonla kapattı.

BAKMADAN GEÇME!