Kardemir Karabükspor 1 - 2 Beşiktaş

Güncelleme Tarihi:

Kardemir Karabükspor 1 - 2 Beşiktaş
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2014 06:58

Beşiktaş Kardemir Karabükspor'u deplasmanda Demba Ba'nın golleriyle 2-1 mağlup ederek puanını 23'e çıkarttı ve liderlik koltuğuna oturdu. Ev sahibi ekibin tek sayısı ise Musa Çağıran'dan geldi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında ise Beşiktaşlı Mustafa Pektemek direk kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Haberin Devamı

Kardemir Karabükspor 1 - 2 Beşiktaş


STAT:
Dr. Necmettin Şeyhoğlu
HAKEMLER: Mustafa Kamil Abitoğlu, Nihat Mızrak, Serdar Diyadin
KARDEMİR KARABÜKSPOR: Waterman - Erdem, Emre Güngör, Mabiala, Tanju, Yiğit (Dk.66 Musa) , Hakan, Traore, Viola, Onur (Dk.66 Aykut), Akpala (Dk.78 Kumbela)
BEŞİKTAŞ: Cenk - Serdar, Franco, Ersan, İsmail, Veli, Atiba, Gökhan (Dk.86 Necip), Kerim, Sosa (Dk.77 Oğuzhan), Demba Ba (Dk.73 Mustafa Pektemek)
GOLLER: Dk.53-55 Demba Ba (Beşiktaş), Dk.83 Musa (Kardemir Karabükspor)
SARI KARTLAR: Yiğit, Traore, Emre (Kardemir Karabükspor), Kerim Frei, Serdar, Veli (Beşiktaş)
KIRMIZI KART: Mustafa Pektemek

Haberin Devamı

KARABÜKSPOR MUSA İLE UMUTLANDI
Beşiktaş kalecisi Cenk ve defans oyuncuları Serdar ile Ersan'ın üst üste gelen hataları sonrasında penaltı noktasında topla buluşan Musa düzgün bir vuruşla farkı bire indirdi ve takımını umutlandırdı.


DEMBA BA ŞOV
55'de Demba Ba bir kez daha sahneye çıktı. Gökhan çalımlarla topu rakip ceza sahasına getirdi ve pasını sağ kanattaki Sosa'ya bıraktı. Bu oyuncunun harika ortasına Demba Ba aynı güzellikte kafa vuruşunu yaptı ve hem takımının hem de kendisinin 2. golünü kaydetti.


DEMBA BA SAHNEYE ÇIKTI
Karşılaşmanın 53. dakikasında Sosa'nın ara pasına iyi hareketlenen Demba Ba, kaleciyle karşı karşıya pozisyonda harika bir tek vuruşla Beşiktaş'ı öne geçirdi.


KARŞILAŞMADAN NOTLAR
Siyah beyazlılar Safranbolu'da konakladığı otelde taraftarlarının tezahüratları eşliğinde Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'na hareket etti. Beşiktaş, sahaya da kale arkasında kendilerine ayrılan bölümde yerini alan taraftarlarının alkışlarıyla çıktı. Taraftarlar, ısınma sırasında futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu.

Beşiktaş'da son haftalarda yedek kulübesinde olan Olcay Şahan, yine 11'de yer almadı. Yerine Kerim forma giydi. Slaven Bilic, sol bekte sürpriz şekilde Motta'nın yerine de İsmail'e forma verdi.

Karabüksporlu taraftarların maça ilgi göstermemesi ise dikkat çekti.


MAÇ ÖNCESİ...
Sezona iyi bir giriş yapan Beşiktaş, oynadığı 10 karşılaşmada 6 galibiyet alırken 2 kez berabere kaldı ve 2 kez de mağlup oldu. Bu sonuçlarla 20 puan toplayan siyah beyazlılar toplamda 14 gol atarken kendi kalesindeki 10 gole engel olamadı.

Haberin Devamı

Beşiktaş Süper Lig'in bu sezon deplasmanlardaki en başarılı takımı. Deplasmanda oynadığı 5 maçtan 4 galibiyet çıkartan siyah beyazlılar tek mağlubiyetlerini Kayseri Erciyesspor karşısında 3-2'lik skorla gördüler.

Beşiktaş bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılırsa puanını 23'e çıkartacak ve liderliğe yükselecek.

Ev sahibi Kardemir Karabükspor ise sezonun isteneni veremeyen takımlarından. 10 karşılaşmada 2 galibiyet alırken 2 kez berabere kaldı 6 kez da sahadan mağlup ayrıldı. Son 3 maçında galibiyetle tanışamayan 'mavi ateş' evinde oynadığı 5 maçta ise 2 galibiyet alırken 1 kez berabere kaldı ve 2 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı.

BAKMADAN GEÇME!