Karate Takımı Alaşehir’i Gururlandırdı

Güncelleme Tarihi:

Karate Takımı Alaşehir’i Gururlandırdı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 02, 2015 10:37

BU YIL 10’UNCUSU GERÇEKLEŞTİRİLEN ULUSLARARASI İSTANBUL OPEN KARATE TURNUVASINDA MİLLİ TAKIM ADINA MÜCADELE EDEN ALAŞEHİR BELEDİYE SPOR KARATE TAKIMI SPORCULARI ALAŞEHİR HALKINI VE BELEDİYE BAŞKANI DR. GÖKHAN KARAÇOBAN'I GURURLANDIRDI.

Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvasında milli takım adına mücadele eden Alaşehir Belediye Spor Karate Takımı sporcuları Alaşehir halkını ve Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban’ı gururlandırdı.
Bu yıl 10’uncusu gerçekleştirilen ve 12 ülkenin katılımıyla yapılan Uluslar arası İstanbul Open Karate Turnuvasında Alaşehir adına milli formayı ilk kez taşıyan Safiye Nur Ceylan ve Ekrem Aykanat yaşadıkları büyük onuru Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ile paylaştılar. Belediye Başkanını makamında ziyaret eden milli karatecilere Kulüp Başkanı Derman Özdemir, Türkiye Karate Federasyonu Manisa İl Temsilcisi Bilal Gültekin ve sporcu velileri eşlik etti.
Başkan Karaçoban milli takıma sporcu vermenin büyük bir onur olduğunu sporcuların hem Alaşehir halkını hem de kendisini fazlasıyla gururlandırdığını belirterek, yapılan ziyaret için sporculara teşekkür etti ve Alaşehir olarak çok daha büyük başarılar beklediklerini söyledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!