Karar haftası

Güncelleme Tarihi:

Karar haftası
Oluşturulma Tarihi: Haziran 07, 1999 00:00

Haberin Devamı

Trabzonspor yönetimi, başta belirsizliğini koruyan teknik direktör sorunu olmak üzere bir çok konuya el atıp, transferleri de sonuçlandırmak için bugünden itibaren harekete geçiyor.

Trabzonspor bugünden itibaren başta teknik direktör sorunu olmak üzere, transferi çalışmalarını da çözümlendirmek için harekete geçiyor. Başkan Mehmet Ali Yılmaz ve Asbaşkan Hikmet Onur'un, ‘‘Önümüzdeki sezon artık onunla çalışmayacağız’’ dediği Teknik Direktör Milne ile ilgili sorunu kesin bir çözüme kavuşturacak. Milne'nin, ‘‘Paramı almadan hiç bir yere gitmem. 20 Haziran'da gelirim ve sezon açılışına katılırım’’ açıklamasıyla geri adım atan yönetim, tazminat ödenmesinin şart olduğuna karar verdi. Bordo mavililer, Milne sorununun çözümünün ardından takımı gelecek sezon çalıştıracak teknik direktörü netleştirecek ve anlaşma masasına oturacak.

CAMPBELL SORUNU

Bordo mavililer Everton ile Roma kulüplerinin resmi teklifleri olan Campbell'ın durumunu da karara bağlayacak. İki kulüp de Campbell'in bonservisine karşılık 2.5 milyon paund önerirken, Trabzonspor 3 milyon paundda diretiyor. Ardından Trabzonspor daha önce gizlice görüşüp prensip anlaşmasına vardığı yabancı futbolculardan Nilis, Pflipsen, Rushfeld, Şota ve Şakiri ile kesin anlaşma yapabilmek için masaya oturacak. Gurbetçi futbolculardan Yıldıray, Volkan, Ali Güneş, Cem Karaca, Ünal'la da anlaşma zemini aranacak. Yerli futbolculardan Samsunsporlu Serkan ve İlhan, Altay'dan Bayram, Antalyaspor'dan Fazlı, Ankaragücü'nden K.Gökmen ve Denizlispor'dan da Yusuf ve kulüpleriyle görüşülecek. Yılmaz, Antalya'da Hami Mandıralı ve Fenerbahçeli Metin Diyadın ile de görüşüp geri dönmelerini isteyecek.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!