Karapınar Devlet Hastanesinde yeni kadro

Güncelleme Tarihi:

Karapınar Devlet Hastanesinde yeni kadro
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2015 10:50

Haberin Devamı

KONYA (AA) - Karapınar Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Eser Şenkul, basın mensupları ile bir araya gelerek yeni devlet hastanesindeki çalışmalar ve kadro değişikliği hakkında bilgi verdi.

Basın mensuplarına hastaneyi gezdiren Şenkul, Karapınar için "Sağlıkta değişim ve yenilik zamanı" sloganıyla hizmete devam etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Hizmetlerine aralıksız devam edeceklerinin altını çizen Şenkul, hastanenin diş hekimi kadrosunun yapılan son atamalar ile tamamlandığını belirtti.

Hastaneye yeni atanan Büşra Beldağ, Mehmet Gökberkkaan Demirel ve Gamze Demirel'in görevlerine başladığını anlatan Şenkul, şunları kaydetti:

"Katarakt rahatsızlığı olan hastalarımız sevke gerek kalmadan FAKO Yöntemi ile artık hastanemizde ameliyat edilebilmektedir. 25 Aralık 2014'te teslimi yapılan hastanemizin, iç dekorasyon, mobilya, iç-dış yönlendirme tabelaları, tıbbi cihazların kurulum süreci kötü hava koşullarına rağmen hızla devam etmektedir. Yeni hastanemizin bünyesinde olan Diyaliz Merkezi, Kan Transfüzyon Merkezi, Erişkin ve Yeni Doğan Yoğun Bakım Merkezleri için tıbbi cihazlar ve ilave donanımlar gelmiş olup kurulum aşamasındadır. Ameliyathane, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Göz Hastalıkları, Kulak Burun Boğaz Hastalıkları, Radyoloji, acil servis ve tüm hasta odalarının tıbbi cihazları ve donanımları yenilendi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!