Karadeniz'den Erzurum'a ikincilik kupası getirdiler

Güncelleme Tarihi:

Karadenizden Erzuruma ikincilik kupası getirdiler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2016 10:15

Karadeniz'den Erzurum'a ikincilik kupası getirdiler

Haberin Devamı

 

 
ERZURUM, (DHA)- Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından düzenlenen Karadeniz Off-Road Platformu üçüncü Ayak Yarışlarında,  ikinci olan Erzurumlu Off-Roadçuları Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil kutladı. 
Rize'nin Ardeşen ilçesinde gerçekleştirilen Karadeniz Off-Road Platformu üçüncü Ayak Yarışlarında Erzurum Off-Road Derneğinden pilot İbrahim Marancıgil ve Co-pilot Murat Altun ikinci oldu. TOSFED tarafından yapılan profesyonel yarış anlamında Erzurum'a ilk kupayı kazandıran Marancıgil ve Altun'u Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil makamında kabul etti. Başarılı sporcuları ödüllendiren Taşkesenligil, "Hedef Erzurum'u tanıtmak. Valimiz Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen öncülük ediyor.Erzurum'da başarılı organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. 2017 EYOF Avrupa Kış Oyunları, Erzurum'da kurum ve kuruluşlar açısından dayanışmanın tavan yapacağı bir organizasyon olacak" diye konuştu.
Öte yandan Karadeniz Off-Road Platformu üçüncü Ayak Yarışlarında, Erzurum Off-Road Derneğinden Kürşat Ekinci, Yakup Diliyok, Hulusi Üç, Fırat Kılıç, Onur Ayvalıoğlu, Burak Yücesoy ve Murat Turgut'tan oluşan ekipler de yarıştı.
 
FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!