Karabağlar’da ramazan bereketi

Güncelleme Tarihi:

Karabağlar’da ramazan bereketi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2017 12:44

Karabağlar’da ramazan bereketi

Haberin Devamı

KARABAĞLAR Belediyesi tarafından Yeşilyurt Sevgi Yolu'nda düzenlenen iftar sofrası ve ardından ramazan şenliğine vatandaşlar yoğun katılım gösterdi. Meddah ve ortaoyunu gösterileri ise şenliğe renk kattı.

Ramazan’ın bereket ve bolluğunun paylaşıldığı iftar sofrasına Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP İzmir İl Başkanı Asuman Ali Güven, CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşların ramazan ayını kutlayan ve onlarla sohbet eden Selvitopu, bu ayın tüm Türkiye ve Karabağlar'a barış, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi getirmesi dileğinde bulundu.

İftar yemeğinin ardından düzenlenen ramazan şenliği meddah ve orta oyunu gösterileri ile renklendi. Karabağlar Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu da birbirinden güzel parçalarla izleyenlere hoş bir nostalji yaşattı. Karabağlar Belediyesi bundan sonra da ilçenin farklı noktalarına kuracağı iftar sofralarıyla, vatandaşları gönül sofralarında buluşturmaya devam edecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!