Kaptanlık krizi bitti

Güncelleme Tarihi:

Kaptanlık krizi bitti
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 1997 00:00

Haberin Devamı

Bayern Münih maçında yaşanan soruna açıklık getiren yönetim, ''Recep maç sırasında oyun dışı kalırsa, bandı Mehmet'e verir. Ancak o da yoksa istediğini seçer'' açıklamasını yaptı.

Beşiktaş'ta Bayern Münih maçında yaşanan kaptanlık krizine Yönetim Kurulu açıklık getirdi. Dün akşamki toplantısında konuyu görüşen Yönetim Kurulu, takımda birinci kaptanın Recep, ikinci kaptanın ise Mehmet olduğunu bir kez daha vurguladı.

Toplantıdan sonra bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Serdar Bilgili, ''Recep maç sırasında oyun dışı kalırsa, normal olarak görevi Mehmet üstlenir. Ancak Mehmet sahada yoksa Recep kaptanlık bandını istediğine verir'' diye konuştu.

Bu arada, Kulüp Başkanı Süleyman Seba, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin davetlisi olarak bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne gidecek. Tam 9 yıl sonra ilk kez uçağa binecek olan Seba, KKTC'de iki gün kalacak ve çeşitli panellere katılacak.

Mehmet’in görevi Letchkov’a

Beşiktaş'ta Oktay'ın bugünkü G.Birliği forma giyemeyeceği bildirildi. Kulüp Doktoru Gökhan Metin yaptığı açıklamada, ''Sağ arka adalesinde sertlik var. Gerektiği taktirde iğneyle oynayabilir ancak önümüzde F.Bahçe maçı var. Riske giremeyiz'' dedi. Teknik Direktör Toshack hastalığı süren Mehmet'i de kamp kadrosundan çıkarttı. G.Birliği maçında orta sahayı Bulgar Letchkov yönetecek. Genç futbolculardan Mustafa da dün akşamki idmanda sakatlandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!