Kaptan yapayalnız veda etti

Güncelleme Tarihi:

Kaptan yapayalnız veda etti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2013 23:59

Oldukça neşesiz olan tecrübeli futbolcu “Şimdi konuşmayacağım. Çünkü bazı konularda kırgınlıklarım var. 3 ay sonra yeniden İstanbul’a geleceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Galatasaray ile olan sözleşmesi sona eren ve uzatılmayan Tomas Ujfalusi, dün THY’nin 16.35 Prag uçuşu ile İstanbul’dan ayrıldı. Sarı kırmızılı taraftarına veda etmek için İstanbul’a gelen ve Gaziantepspor ile oynanan maçı Türk Telekom Arena’da izleyen Çek futbolcu, Türkiye’den tek başına ayrıldı. Galatasaray’dan hiçbir yönetici, görevli ya da kulüp yetkilisi bir dönem kaptanlık bandı da takan Ujfalusi’yi uğurlama adına havaalanına gelmedi. Galatasaray’da 2 sezon boyunca forma giyen ve geçirdiği ağır sakatlığında etkisi ile de sarı kırmızılı kulüpten ayrılmak zorunda kalan Ujfalusi, Prag’a Hürriyet uğurladı.

Kendisi ile Galatasaray’a ve İstanbul’a veda ederken konuştuğumuz Tomas Ujfalusi, sarı kırmızılı takıma buruk veda etti. Uçağa binmeden önce konuşmak istemeyen ve bize kendisini uğurladığı için teşekkür eden Çek futbolcu, şunları söyledi; “Şimdi konuşmayacağım. Önce kafamı dinleyeceğim. Çünkü bazı konularda kırgınlıklarım var. Aralık ayında yeniden İstanbul’a geldiğim görüşürüz. 3 ay sonra yeniden geleceğim.”
Tek başına Türkiye’ye veda

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!