Kap bileti Türkiyem

Güncelleme Tarihi:

Kap bileti Türkiyem
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 1999 00:00

Haberin Devamı

Futbol tarihimizin en kritik macı için Almanya önündeyiz

A Milli Futbol Takımımız, İngiltere-96'dan sonra ikinci kez finallerin kapısına dayandı. Münih Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve CINE5'ten naklen yayınlanacak.

Liderlik maçı

A Milli Futbol Takımımız bu gece Münih'te futbol tarihimizin en kritik maçlarından birine çıkıyor. Avrupa Şampiyonası 3.eleme grubunda Almanya ile liderlik için çekişen ayyıldızlılarımız Türkiye saati ile 20.30'da final vizesi almak için Münih Olimpiyat Stadı'nda, 3 Dünya ve 3 Avrupa şampiyonluğu kazanan Panzerlerle mücadele edecek.

İnce hesaplar

Maçı CINE5 naklen yayınlayacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Pierluigi Collina yönetecek. Yardımcıları Gennaro Mazzei ve Marco İvandi. Millilerimiz Almanya'yı yenerse Hollanda- Belçika'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2000 finallerine doğrudan katılacak. Yenemezse de şansı sürecek. En iyi ikincilik hesabı yapacak ya da baraj maçı oynayacak.

HAYDİ ARİF YİNE YAZ

Kuzey İrlanda maçında üç gol atan Arif, Almanya karşısında da ayyıldızlı ekibimizin en önemli kozlarından biri. Denizli, Zeytinburnuspor altyapısındayken keşfedip ortaya çıkardığı bu yıldıza çok güveniyor.

Milli Takım’da 35 teknik adam

MİLLİ Takım'da en çok görev alan teknik direktör Coşkun Özarı oldu. Özarı, 54 maçta görev yaptı. Fatih Terim de 34 kez görev yaptı. 17 galibiyet, 9 yenilgi, 8 beraberlik ile en başarısılısı oldu.

Ribbeck’in kader maçı

BİLD gazetesi Türkiye maçının Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Ribbeck için kader maçı olduğunu yazdı. Haberde ‘‘Sayın Ribbeck, Türkiye maçını kaybedersek istifa edecek misiniz?’’ başlığı kullanıldı.

Aldi çantası kontrolü

BAYERN Münih- Beşiktaş maçında Alman taraftarların Türkler'e hakeret etmek için ucuz ‘‘ALDİ’’ poşetleri bugünkü maçta tribünlere sokulmayacak. Münih emniyeti olimpiyat stadında 6 bin görevli

ve 6 bin civarında polisin bulunacağınıaçıkladı

Hakan Şükür'e yoğun tedavi

MİLLİLER son idmanlarını dün Münih Olimpiyat Stadı'nda yaptı. Göğsüne dirsek darbesi geldiği için ağrı çeken Hakan Şükür'ün tedavisine dün akşam da devam edildi. Hakan'ın bu akşam herşeye rağmen forma giymesi bekleniyor.

Sahaya bölücü giremeyecek

MÜNİH Emniyet Müdürü Dr.Koller, Avrupa'daki bazı maçlarda yaşanan, sahaya girilip siyasi gösteri yapılmasına Münih'te meydan vermeyeceklerini vurguladı. Koller, sahanın etrafının demir çit ve hendekle çevrili olduğunu söyledi.

Ali Eren oynamıyor

MİLLİ Takım'da sağ ayak adalesinde sertleşme bulunan Ali Eren'in ilk 11'de oynaması tehlikeye girdi. Mustafa Denizli, Ali Eren'in yerine büyük olasılıkla Fatih'i oynatacak. Oktay ise son 20 dakika forma giyecek.

Türklerin maç biletleri çalındı

BU akşam Münih Olimpiyat stadında yapılacak milli karşılaşma için Münih Başkonsolosluğu'na ve bazı Türkler'e ayrılan 80'den fazla bilet postada çalındı. Olaya Münih polisi el koydu.

Yenilmiyoruz!

A Milli Takımımız, son 6 deplasman maçında yenilgi yüzü görmedi. Üç yıl önce Brüksel'de Belçika'ya 2-1 yenildiği maçtan bu yana dış sahada mağlubiyet almadı ve 3 galibiyet, 3 beraberlik elde etti.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!