Kanyon’da kıyamet koptu

Okul filminin yönetmenleri Yağmur-Durul Taylan kardeşlerin son filmi "Küçük Kıyamet"in galası önceki akşam Kanyon Alışveriş Merkezi’ndeki Mars Entertainmant Sinemaları’nda yapıldı.

Filmin yönetmenlerinden Durul Taylan, filmi gerçek gibi çektiklerini belirterek, "Deprem fobisi olan insanların tarvmalarını sömürmemeye çalıştık. Filmde 17 Ağustos’u hatırlatan sahneleri de gerçek kesitlere dayanarak vermeye özen gösterdik" dedi.

Adını 10 Eylül 1509’da Adalar açıklarında meydana gelen ve İstanbul’da ağır hasar oluşturan depremden alan filmin galasına, Orhan Gencebay, Sevim Emre, Sibel Kekilli, Mustafa Altıoklar, Nehir Erdoğan, Azra Akın ve Akın Saatçi’nin de arasında bulunduğu kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Tango ateşi TİM’de yandı

1991’den beri tüm dünyayı kasıp kavuran Arjantin dans müzikali Tango Pasion, 15. sanat yılını Maslak TİM’de sahnelenen gösteriyle kutladı. 20-24 Aralık tarihleri arasında bu adreste tango tutkunlarının karşısına çıkacak olan grup, danslarıyla izleyenleri büyüledi. Şarkıcılar, dansçılar ve müzisyenlerden oluşan 25 kişilik grubun önceki akşamki gösterisini izleyenler arasında Zafer Ergin, Özgür Ozan, İpek-İzzet Günay, Gülriz Sururi ve Melek Baykal da vardı.
Yazarın Tüm Yazıları