Kanatsız Kartal

KALECİLERDEN beklenen basit hata yapmamaları, kurtarılabilecek topları da kurtarmalarıdır.

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu kalecisi Eser tutması gereken topları tuttu. Boşa çıkmadı. Elinden topu kaçırmadı. Dolayısıyla maçın skoru 0-0. Uzatmada yediği gollere yapacak fazla bir şeyi yoktu. Beşiktaş’ın kalecilerinden de beklentilerimiz budur. Basit hata yapmasınlar yeter. Kartal’ın kalecilerinin son maçlardaki performansları sezon başını aratır oldu.
Beşiktaş gol atmakta da çok zorlanıyor. Çünkü oyunu kanatlara yayıp rakibin müdahale şansını azaltmayı düşünmüyorlar. Bireysel yetenek ve ara paslarına bel bağlamışlar. Hilbert ve İsmail’in ortaları da hem sayı, hem de nitelik açısından yetersiz.
Maçın kaderini Hasan belirledi
Yusuf top ayağındayken etkili. Kolay adam eksiltiyor. Son paslardaki başarısızlığın sebebi maç eksiği. Ancak top rakipteyken Beşiktaş’ı eksik bırakıyor. Tabata ve Guti’nin de defansif anlamda Beşiktaş’a katkı yaptıklarını söyleyemeyiz. Bobo ve Fatih Tekke’nin de orta sahalarına pek yardım etmediklerini göz önünde bulundurursak orta sahanın bütün yükü Fink’in sırtında. Bu kadar ofansif oyuncuyla gol atma başarısını gösterememek oldukça düşündürücü. Maçın kaderini Hasan Üçüncü belirledi. Takımını eksik bırakarak uzatmaya giden maçta arkadaşlarının mücadelesine çomak soktu. Beşiktaş’ın bu temposu golleri geciktirmeye devam edecek. Daha çook 90 + bekleyeceğiz..

BEĞENDİM

Haberin Devamı

Mersin İdmanyurdu oyuncularının mücadelesini

BEĞENMEDİM

Beşiktaş’ın temposunu beğenmedim.

DİKKAT

Beşiktaş’ın gol yollarındaki sıkıntısına dikkat.

Yazarın Tüm Yazıları