Kanatlarım felçti

Güncelleme Tarihi:

Kanatlarım felçti
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 15, 1997 00:00

Haberin Devamı

Galli çalıştırıcı Maribor beraberliğinin faturasını kanatlara keserek, ‘‘Serdar, Mutlu ve Erkan idmanlarda süperdi. Ancak karşılaşmada etkisiz kaldılar'' dedi.

Şanssızlıktan yakındı

Beşiktaş, Teknik Direktörü John Benjamin Toshack, Şampiyonlar Ligi ön eleme ilk maçında Slovenya'nın Maribor ekibi karşısında aldıkları beraberlikle ilgili olarak Başkan Süleyman Seba'ya rapor verdi. Galli çalıştırıcı, Maribor maçı ile ilgili yorumunda şanssızlıktan yakındı.

Toshack'ı şaşırttılar

Toshack'ın Seba'ya verdiği raporda, Sloven ekibi karşısında özellikle sağ ve sol kanatlarda etkisiz kaldıklarını vurguladığı öğrenildi. Beşiktaş Teknik Direktörü'nün, Serdar, Mutlu ve Erkan'ın antrenmanlarda çok iyi olduklarını, ancak Maribor karşısında etkisiz kaldıklarını öne sürdüğü belirtildi.

Defansı açamadık

Maribor'un sahaya beraberlik için çıktığını ve 90 dakika boyunca kapandığını vurgulayan Toshack, ‘‘Maribor'u açmak için kanatlardan gerekli destek gelmedi. İkinci maça kadar Erkan, Serdar ve Mutlu'nun gelişmesi için çalışacağız. Beşiktaş mutlaka turu geçecektir'' ifadesini kullandı.

Rövanş garantisi

Toshack, Başkan Süleyman Seba'ya verdiği raporda Şampiyonlar Ligi'ne mutlaka katılacaklarını vurgulayarak, ‘‘Beşiktaş çok güçlü bir ekip. Maribor'u evinde yenecek kapasitedeyiz. Ertuğrul'un yokluğu bizim için büyük kayıp oldu. Rövanşta bu oyuncu ile zafere koşacağız'' dedi.

Beşiktaş'ın gençleri Anadolu Hisarı'nda

Beşiktaş'ın genç yıldızları Sarp, Serhat ve Murat, Üçüncü Lig takımlarından Anadolu Hisarı'na kiralık olarak gönderildi. Beşiktaş'ın eski yöneticisi Fahrettin Curoğlu'nun katıldığı imza töreninde Anadolu Hisarı Teknik Direktörü Erden Eren, ‘‘Beşiktaş'ın pilot takımıyız. Beşiktaş'ta başarılı olup da forma şansı bulamayan genç oyunculara biz sahip çıkacağız'' dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!