Kanarya'nın kader gecesi

Güncelleme Tarihi:

Kanaryanın kader gecesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 06, 2005 22:11

Sarı lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi defterini kapayacağı E Grubu’ndaki son maçı saat 21.45’te Eindhoven’da başlayacak. F.Bahçe’nin UEFA Kupası’nda yoluna devam edebilmesi için kazanmaktan başka çaresi yok.

Hakem Fransız

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi E Grubu’ndaki son maçını bu akşam Hollanda’nın PSV Eindhoven takımı ile deplasmanda oynuyor. Eindhoven’ın Philips Stadı’ndaki karşılaşma saat 21.45’te başlayacak. Fransa Futbol Federasyonu’ndan hakem Eric Poulat’ın yöneteceği ve F.Bahçe’nin Avrupa’daki kaderini belirleyecek mücadeleyi Star TV’den naklen yayınlanacak.

Selçuk yok

Devler Ligi’nde 2. tur şansını kaçıran F.Bahçe’nin, grupta 3. olup UEFA Kupası’nda yoluna devam edebilmesi için mutlaka kazanması gerekiyor. PSV kazanırsa 2. turu garantilerken, beraberlik halinde Milan-Schalke maçının sonucunu bekleyecek. F.Bahçe’de ameliyat olan Selçuk yok. PSV’de Vayrynen, Jong’un sakatlıkları var, Afaley’in durumu maç saatinde belli olacak.

Avrupa’da 118. sınav

FENERBAHÇE,
PSV Eindhoven maçıyla Avrupa Kupaları’ndaki 118. maçına çıkacak. Sarı lacivertli ekip bugüne dek yaptığı 117 maçta 35 galibiyet, 16 beraberlik ve 66 yenilgi aldı. Rakip fileleri 125 kez havalandıran sarı lacivertliler, kalesinde 210 gol gördü.

PSV 2 golle 7 puan aldı

ŞAMPİYONLAR
Ligi E Grubu’nda 5 maçta Fenerbahçe attığı 7 golle 4 puan toplarken, PSV Eindhoven sadece 2 golle 7 puan aldı ve sarı lacivertli temsilcimizin üstünde 3. sıraya yerleşti. PSV gibi 5 maçta 2 golle en çok puan toplayan takım D Grubu’nda 7 puanla zirvede yer alan Villarreal. Bu grupta 1 gol atan Lille 6 puanla ikinci, 2 gol atan Manchester United ise 6 puanla üçüncü sırada.

Poulat ile Viennot 3 yıl önce İstanbul’daydı

PSV-F.Bahçe maçında düdük çalacak Fransız hakem Eric Poulat ve yardımcılarından bayan hakem Nelly Viennot, daha önce G.Saray-Club Brugge maçında birlikte görev almıştı. Poulat’ın 1 Ekim 2002’de Ali Sami Yen’de oynanan ve 0-0 sona eren G.Saray-C.Brugge Şampiyonlar Ligi maçında da yardımcılığını bayan hakem Viennot yapmıştı. Poulat’a bugün Viennot yanında Lionel Dagorne yardımcılık görevi yapacak.

Immel’le yollar ayrıldı

FENERBAHÇE, kaleci antrenörü Eike Immel ile olan sözleşmesini karşılıklı feshetti. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Immel’in, sağlık sorunları nedeniyle görevine devam edemeyeceğini bildirip, sözleşmesinin feshini istediği vurgulanarak, ‘Bu talep üzerine Eike Immel’in sözleşmesi karşılıklı feshedilmiştir’ denildi.

Nicolas Anelka siftah peşinde

7 maç boş geçti

Fenerbahçe’nin Fransız yıldızı Nicolas Anelka, bugün oynanacak PSV Eindhoven maçında Şampiyonlar Ligi’nde siftah yapmayı planlıyor. Sarı lacivertli takım ile bugüne kadar oynadığı 7 Avrupa Kupası maçında gol atma başarısı gösteremeyen yıldız futbolcu, PSV karşısında şanssızlığına son vermek istiyor.

Ligde 5 gol attı

Bu sezon form grafiğini yüksek tutmayı başaran Anelka, bugün atacağı gol ve ortaya koyacağı futbol ile takımını UEFA Kupası’na taşımak için sahada büyük çaba harcayacağını söyledi. Anelka, bu sezon Türkiye Süper Ligi’nde 5 gol atarken, 3 de asist yaptı. Anelka yaklaşık 3 yıl sonra giydiği Fransa Milli Takımı formasıyla da son 2 maçta 1 gol attı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!