Kanal Denizli'ye, buz oteli de ekledi

Güncelleme Tarihi:

Kanal Denizliye, buz oteli de ekledi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2017 12:30

Kanal Denizli'ye, buz oteli de ekledi

Haberin Devamı

DENİZLİ'de 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olan, Denizli'ye deniz getirme vaadiyle adını duyuran ancak aday gösterilmeyen İşadamı Mehmet Uğur Tatar, 2019'da yapılacak yerel seçimlere 21 ay kala Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız adaylığını açıkladı. Kanal Denizli Projesi'ni hayata geçirmeye kararlı olduğunu söyleyen Tatar, bu kez bağımsız aday olduğunu belirterek yeni projeleri Bozdağ'a Buz Oteli, Denizli'ye hyperloop hızlı ulaşım sistemi ve Pamukkale'nin karşısına uluslar arası düzeyde otel ve alışveriş merkezini de açıkladı.

Denizli'de kamyon şoförlüğü ile başladığı iş yaşamını katı atık toplama ve ayrıştırma tesisi ve gıda sektöründe yaptığı  yatırımlarla büyüten İşadamı Mehmet Uğur Tatar, 2019 yılında yapılacak yerel seçimlere 21 ay kala Denizli Basın Merkezi'nde düzenlediği basın toplantısı ile Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na bağımsız aday olduğunu açıkladı. 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olmuş, ancak aday gösterilmemişti. O dönem Denizli'ye deniz getirme vaadiyle adını duyuran ve Türkiye genelinde gündeme gelen Mehmet Uğur Tatar, bu kez bağımsız olarak belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. Seçimlere 21 ay kala oğulları Osman ve Abdullah Tatar'ın da katılımıyla düzenlediği basın toplantısında adaylığını açıklayan, seçime kadar Denizli'yi adım adım dolaşarak vatandaşlardan destek isteyeceğini söyleyen Tatar, Denizli'ye deniz getirme projesi olan Kanal Denizli'de ısrarlı olduğunu, bu projesini hayata geçireceğini söyleyerek yeni projelerini de açıkladı. Tatar, Bozdağ'a buz otel yapacağını, Denizli'ye saatte 1200 kilometre hız yapan hyperloop ulaşım sistemini getireceğini belirterek, Denizli sevdalısı olduğunu söyledi.

"Kanal Denizli projem vazgeçilmez bir sevdamdandır" diyen Tatar, şöyle konuştu:

"Bu projem, Denizli'ye çağ atlatacak mega bir projedir. Bu projeye inanıyorum. Sizler de inanın. Siz siyasilerden kanal Denizli'yi isteyin. Pankart açın. Halkın beklentilerinin yükseldiğini göstereceksiniz. Kime inanıyorsanız ona oy verin. Artık yerimizde sayma dönemi bitti. Uluslararası platformda ses getirecek projeler lazım. Yürekli davranmasını bileceğiz. İnandığınız insana oy vereceksiniz. Promosyon ürünlerle vakit geçirmeyin. Diğer türlü ben nasıl olsa bu insanları promosyonla alıyorum derler. Bunlara kanmazsanız bir daha promosyonu ağzına almazlar. AK Parti  üyeliğim vardı, feragat ettim. Ben işimi gücünü bırakarak buralara geliyorum. Siyasette son çalışmam, son tangodur. Kimseye söz vermiyorum. Seve seve mücadeleye devam edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Denizli'ye hazreti Ömer'in adaleti ile hizmet vereceğim. Ben inandım halkımız da inansın. Hep birlikte tarih yazalım."

Denizli'nin önemli turizm potansiyellerinden biri olması beklenen kayak pistinin yapıldığı Bozdağ'a buz otel yapacağını açıklayan Tatar, "Araştırmalarım devam ediyor. Andorra'da 2450 metrede buz otel var. Yıllık turist sayısı 10 milyon. Biz neden yapmayalım. Bizim neyimiz eksik. Önemli olan araştırmak ve olabileceğine bakmaktır. Başkanlığım döneminde hiçbir şey gelişi güzel olmayacaktır" diye konuştu.

Osman Nuri BOYACI / DENİZLİ, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!