“Kan bağışlayan her kadın sultandır”

Güncelleme Tarihi:

“Kan bağışlayan her kadın sultandır”
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2012 12:27

Türkiye Voleybol Federasyonu ile, Türk Kızılayı’nın afet, kan bağışı, eğitim, sosyal sorumluluklar konusunda farkındalık yaratma ve tanıtım faaliyetlerine katkı işbirliği devam ediyor.

Haberin Devamı

Türkiye Voleybol Federasyonu, Türk Kızılayı ile, ülkemizdeki gönüllü kan bağışçısı sayısının artırılması ve kan bağışının yaygınlaştırılması amacıyla yaptığı iş birliği protokolüyle en değerli sosyal sorumluluklardan birine öncülük ediyor.

Bu kapsamda, World Grand Prix hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren A Bayan Milli Takımımız da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirdi; Filenin Sultanları, “Kan bağışlayan her kadın Sultandır” sloganı ile kadınların kan vermeye teşviki konusunda katkı yaptı.

Türk Kızılayı Halkla İlişkiler Birim Yöneticisi Tülay Güler yapılan faalyet ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Biliyorsunuz, 2 Şubat 2011’de Türkiye Voleybol Federasyonu ile Kızılay arasında bir işbirliği protokolü imzalandı. Bu işbirliğinin çok kıymetli katkıları oldu. Türkiye’de kadınlar kan verme konusunda çok istekli değiller. Biz de Filenin Sultanlarının kamuoyu ve farkındalık yaratma konusundaki gücünü bildiğimizden kendilerinden yardım istedik ve bu sloganı hep birlikte söyledik. Çok olumlu sonuçlar doğuracağına inanıyoruz. Ayrıca, kendilerine Londra Olimpiyatlarında başarılar dilemek istedik.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!