Sana özel akıllı etkinlik rehberi: Partymag

Güncelleme Tarihi:

Sana özel akıllı etkinlik rehberi: Partymag
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 12:16

Yüzlerce etkinlik arasında sana en uygun olanları listeleyen ve tek tıkla çevrendeki etkinlikleri göstererek seni en yakın eğlenceye götüren Partymag uygulamasını, yaratıcı ekipten genç girişimci Ali Döner ile konuştuk.

Haberin Devamı

Öncelikle Partymag ekibini tanıyalım, nasıl bir araya geldiniz? Şehrin en iyi partilerini tek bir platformda toplayan mobil uygulama fikri nasıl bir ihtiyaçtan doğdu?

Fatih Yıldırım’la birlikte iki kurucu ortağız. 10 yıllık bir arkadaşlık hikayemiz var. Girişimcilik ruhumuz olsun, startup merakımız olsun birçok yönden ortak yönümüz bulunuyor. Bu özellikler bir araya gelince hayatımızdaki ihtiyaçları fark etmek kaçınılmaz oluyor. Partymag, kişisel ve arkadaş çevremizin ihtiyaçlarından doğan bir proje oldu aslında. Yüzlerce mekanın olduğu bir şehirde yaşıyoruz ve her gün değişen ruh halimize göre dinlemek istediğimiz müzik tarzı, gitmek isteyeceğimiz mekan değişiklik gösteriyor. Bu herkes için geçerli ve bunu çözmek için yola çıktık. Fakat daha sonra pahalılaşan eğlence hayatının daha büyük bir problem olmaya başladığını fark ederek, projeyi daha az harcayarak daha fazla etkinliğe katılabileceğiniz bir hale getirdik.

 

Haberin Devamı

Mobil uygulamada hem ücretsiz hem de etkinlik aboneliği seçenekleri sunuyorsunuz. İkisi arasındaki temel farkı kullanıcı deneyimi üzerinden nasıl açıklarsın? Partymag bize tam olarak neler sunuyor?

Partymag mobil uygulamasını indirmek, müzik tarzına göre etkinlikleri keşfetmek ücretsizdir. Etkinlik abonelik sistemimizle ise bir etkinlik fiyatına yedi etkinliğe katılma olanağı sunuyoruz. Kullanıcılarımıza gece dışarı çıkma yoğunluğuna göre üç farklı paket sunuyoruz. İstedikleri paketi alarak gece hayatında çok daha avantajlı oldukları gibi, bazı ayrıcalıklara da sahip oluyorlar.

 

Üniversite öğrencilerinin ilgisi nasıl peki? Kampüslü bu ay hangi 5 etkinliği kaçırmamalı sence? 

Onları çok iyi tanıyoruz hatta bazı üniversite kulüplerine özel olarak desteklerimiz oluyor. Abonelerimizin bir kısmı üniversite öğrencilerinden oluşuyor çünkü sağladığımız avantajın oldukça farkındalar.

Nisan ayı için önerdiğimiz 5 etkinlik:


- Ethnic Universe BY MAJNOON (12 Nisan)
- Dharma Stories Live (12 Nisan)
- Baba Zula (12 Nisan)
- Nomads: Presented by Partymag (19 Nisan)
- Luca Stricagnoli (26 Nisan)

 

Haberin Devamı

Bu etkinliklerin toplam bilet fiyatı 320 TL iken Partymag üyesine sadece 119 TL.
Özetle sağladığımız avantaj bu. :)

Son olarak, girişimcilik hevesi olan üniversitelilere tavsiyelerin neler olur? 

Girişimci olmak isteyenler çok çalışmaya hazır olsun. Bir şeyi baştan yaratmak çok zaman ve emek istiyor. Girişimci olarak bizler de sıfırdan bir fikri hayata geçiriyoruz, daha sonra geliştiriyoruz. Ayrıca girişimcilik serüveni çok inişli-çıkışlı. Parasız kalmaya, uykusuz kalmaya, başarısızlıklara hazırlıklı olmayanlar girişimci olmasınlar.

Röportaj: Özge Yağmur

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!