Kariyer Festivali başladı!

Güncelleme Tarihi:

Kariyer Festivali başladı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 24, 2017 16:23

Yeditepe Üniversitesi Kariyer Gelişim ve Mezunlarla İletişim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen ve şenlik havasında geçen Kariyer Festivali’17 kapılarını öğrencilere açıyor!

Haberin Devamı

Sektörün önde gelen isimleri Kariyer Festivalinde Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşiminde öğrencilerle bir araya geliyor. Öğrenciler ve mezunlar; fuar stantlarında kurum yetkilileri ile buluşup birebir iletişime geçebilecek, staj ve iş başvurularını yapıp, mülakatlara katılabilecek.

Geçtiğimiz yıl düzenlenen Kariyer Festivalinde, sektörden 105 firma öğrenci ve mezunlar ile bir araya gelmiş, sektörün öncü firmaları iş ve staj başvurusunda bulunan yüzlerce Yeditepe öğrencisini iş hayatına dahil olmasına katkı sağlamıştı.

Bu yıl düzenlenecek Kariyer Festivali ile eş zamanlı düzenlenen Kariyer Fuarlarına 140 firma öğrenci ve mezunlar ile buluşacak. Ayrıca alanında başarılı 70 isim kendi kariyer süreçleri ve sektörde edindikleri bilgileri aktaracak ve merak edilen soruları cevaplayacak.

Haberin Devamı

Kariyer Günleri’17 ye katılacak isimler arasında Microsoft CTO’su Onur Koç, ORKA Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Moda Tasarımcısı Arzu Kaprol, Show TV Ana Haber sunucusu Jülide Ateş, Robincode.org kurucusu Gözde Erbaz, Turkcell Marka Yönetimi & İletişimi Müdürü Doruk Yılmaz, SAP Pazarlama Direktörü Erdem Aksakal gibi alanında başarılı isimler yer alacak.

Kamu kuruluşları çerçevesinde de Devlet Personel Başkanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Birliği Bakanlığı, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, Sermaye Piyasaları Kurumu gibi başlıca kurumlar katılım gösterecek. Gün boyunca, Rektörlük binasındaki salonlarda eş zamanlı gerçekleşen konferansların yanı sıra workshoplar düzenlenerek günün daha verimli ve dolu bir şekilde geçirilmesi amaçlanıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!