Kampüsleri dönüştürecek fikirlere destek

Güncelleme Tarihi:

Kampüsleri dönüştürecek fikirlere destek
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2018 10:43

Üniversite öğrencilerine kampüslerini değiştirecek projelerini geliştirmeleri için fırsat... Kampüslerini ileri götürecek fikirleri olan öğrenciler, bu fikirlerini ve projelerini tanıttıkları birer dakikalık videolarla 21 Ekim 2018 tarihine kadar başvurabilir.

Haberin Devamı

Yeni neslin girişimcilerini, hacker'larını, kod yazarlarını destekleyen Red Bull Basement, bu kez de üniversite öğrencilerine kampüslerini değiştirecek projelerini geliştirmeleri için fırsat tanıyor. Kampüslerini ileri götürecek fikirleri olan öğrenciler, bu fikirlerini ve projelerini tanıttıkları birer dakikalık videolarla 21 Ekim 2018 tarihine kadar Red Bull Basement University’ye başvuracak. Önce halk oylaması ardından juri oylaması ile seçilecek proje fikri Red Bull Basement mentorları tarafından desteklenecek ve bu yıl Berlin’de düzenlenecek Red Bull Basement University global etkinliğine katılım hakkını kazanacak. Red Bull Basement University başvuruları www.redbullbasement.com/university adresinden yapılıyor.

Kampüsleri dönüştürecek fikirlere destek

Haberin Devamı

Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde doğan Red Bull Basement bugün 20’nin üzerinde ülkede yeni neslin hacker'larına, kod yazarlarına ve girişimcilerine yeni perspektifler sunup, projelerini destekliyor. Red Bull Basement’ın üniversite öğrencilerine yönelik projesi Red Bull Basement University ise üniversite öğrencilerine kampüslerini değiştirebilecek fikirleri hayata geçirmek için fırsat tanıyor. Kampüslerini değiştirmeye yönelik projelerini anlattıkları birer dakikalık videoları www.redbullbasement.com/university adresine gönderen öğrencilerden projeleri seçilenler sektörün alanında uzman isimlerinden mentorluk alacaklar. Mentorluk için seçilen üç projenin içerisinden birinci olan proje de daha sonra Berlin’de gerçekleşecek global etkinliğe katılmaya hak kazanacak. Öğrencilere kampüslerini değiştirecek fikirlerini geliştirme imkanı sunan Red Bull Basement University’ye lisans ve yüksek lisans öğrencileri katılabilirken; takımlar bir veya iki kişiden oluşabiliyor.

 

Öğrenciler başvurularını 21 Ekim 2018’e kadar https://www.redbull.com/tr-tr/projects/red-bull-basement yapabiliyorlar.


BAKMADAN GEÇME!