Hoş gel 2018, aşkla gel!

Güncelleme Tarihi:

Hoş gel 2018, aşkla gel
Oluşturulma Tarihi: Aralık 25, 2017 11:06

76. sayımızın İlişki Durumu sayfası 2018'e aşk temennileriyle çağrı yapıyor.

Haberin Devamı

Bildiğimiz her şeyi unutalım. Elele verip, bir çember etrafında bağdaş kurup oturalım. Instagram’da o kızı neden laykladın triplerini atmayalım. Güzel çıkmadık diye beş yüz kere tekrar çektirdiğimiz, yine beğenmeyip üzerine altı tane filtreyi eklediğimiz fotoğrafları kaldıralım. Ya bu kadın o adamın yanına hiç yakışmış mı gıybetlerinden vazgeçelim. O işler hiç öyle olmuyormuş, ben anladım.

2017’nin masal gibi aşklarını gözümün yaşıyla ama duyduğum gururla sunarım.

 

MELEKLER KORUSUN… METİN HARA & ADRIANA LIMA

Aşk haberlerini, “yok artık!” diye okuduğumuz, olasılığının söz konusu bile olmadığına inandığımız, kesin işin içinde iş var yoksa olabilir mi böyle bir şey, yok canım hayatta olmaz diye ver yansın ettiğimiz aşk, aha da dolu dizgin devam ediyor. Şiştik mi olduğumuz yerde? Rengimiz döndü mü kırmızıdan mora. Aferin bize. Yine ön yargılarımızın kurbanı olduk. Hayır, Adriana kim değil mi? Alt tarafı dünyanın en güzel kadınlarından biri. Alt tarafı her yılbaşı gecesi, özellikle erkeklerin merakla beklediği, dünyaca ünlü şov Victoria Secret’ın meleklerinden biri. Nedir yani? O da insan Metin de insan. İki insan birbirini sevdi, biz hasetimizden çıkamadık kerevetine.

 

Haberin Devamı

Artık evlenip çoluk çocuğa mı karışırlar yoksa tez zamanda ayrılırlar mı bilmem ama Adriana’dan çok Metin’in kısmeti açılır bundan sonra. Demedi demeyin bak. Deyin ya da. Unutun gitsin.



GÖNÜLDEN GÖNÜLE YOL GİZLİ GİZLİ… SILA & AHMET KURAL

“Bana öyle bakma, anlayacaklar…” Anladık valla. Sevgilimizle yan yana çektirdiğimiz fotoğrafların hepsini rafa kaldırdık. Olmaz olsundu bizimki gibi aşk! Çok yaşasındı Ahmet’le Sıla! Ya insan birbirine öyle bakar mı? Adriana’yla Metin’in şokunu üzerimizden daha atamamışken, olmuş muydu yani bu son dakika golü. Aşka dair en güzel kelimeleri yan yana koyup bir de üzerine şarkılar yapan, güzel şarkı yaptığı yetmezmiş gibi kendi de en az şarkıları kadar güzel olan kadın, Sıla.

Haberin Devamı

Ahmet ise canımız ciğerimiz zaten. Keyfimizi kaçıranlara inat yüzümüzü güldürenlerden. Bu iki insanın birbirini bulması, bulup üzerine bir de çok sevmesi hepimizi mutlu etti etmesine de, o fotoğraf hiç olmadı be. O fotoğraf çok ocaklar söndürdü be. O fotoğraf Abidin’i küstürdü, bizi yolumuzdan çevirdi.

 

Bir daha insan içinde birbirinize öyle bakmayın tamam mı? Bir ömür öyle bakın tamam ama bunu insan içinde yapmayın. Evet muhteşemdiniz ve evet laykladım sizi.



KEREM İLE ASLI, PARDON MURAT İLE ASLI

Biz hala Instagram’da onu niye takip ettin, bunu niye beğendin tripleriyle kavrulurken, Murat konuya noktayı koymuştu. “Al aşkım, ben bir tek kişi takip ettim, o da sensin, o da sensin” dedi. Biz bu hareketlerin benzerlerini daha önce de görmüştük ama Murat. Hey, heeyy yer miyiz, yemedik elbet. Vaktiyle Kanya West de sosyal medyada sadece sevdiği kadını takip ederek gönlümüzde taht kurmuştu. Bunlar seven adamdan beklediğimiz çok şık hareketlerdi. Bunlar “kesin sadece beni seviyor!” fikrimizin ince gülüydü. Hamlen başarılıydı anlayacağın.

 

Haberin Devamı

Çok beğeniyorum sizi. En sempatik çift kim deseler hiç düşünmez Kerem ile Aslı ay pardon Murat ile Aslı derim. Sence gerçekten seviyor mu birbirlerini deseler, “ya sen aşktan hiç anlamıyorsun!” derim. Arkanızda dağ gibi ben de varım artık der, mutluluklarımı dilerim.



GİTTİ GÖNLÜMÜN EFENDİSİ… TARKAN EVLENDİ!

Ocağımıza incir ağaçları dikildi. Annemin paşası, evimizin oğlanı gitti de gitti… Kime gitti? Gelin hanımı Tarkan’dan başka tanıyan yoktu o zamanlar ama sadeliği, mütevaziliği bizi bizden almıştı. Ağız tadıyla bir atıp tutamadık bile arkasından. Türkiye’nin mega starı, medar-ı iftiharı Tarkan çat diye evlendi! Tamam biz Tarkan’ın yanında Kendall Jenner falan bekliyorduk yalan yok ama ters köşe yaparak, tam evimizin gelini tadında bir eşle, “tamam ya olmuş bu iş, hay maşallah” dedirtti bizlere.

 

Haberin Devamı

Böyle aşklarda, “şimdi onca şarkı bu kadına mı gitti” diyorum hep. Düşünsene Tarkan’la evlenmişsin, sahneden gözünün içine bakarak “Beni çok sev!” diye şarkı söylüyor. Ya ben seni nasıl sevmem demez mi insan. Ya da tam oracıkta bayılmaz mı? Bayılmadı. Helal olsun kıza dirayetliymiş.

 

Asıl bombayı sona saklamıştı Tarkan bey oğlumuz.

2017’deki düğünlerin hiti olan “Beni çok sev” şarkısının klibinde, kendi düğün gününe ithafen eşiyle birlikte oynadı. Aferin, böyle böyle delirtin bizi zaten.



BİTTİ, TEBRİKLER! BRANGELINA…

Biz şok!

2017 aşklarını, 2017’nin en çok ağlatan ayrılığıyla bitirip, ciğerlerimizi dağlamaya geldim. Yüzyılın en yakışan, en uyumlu, en tatlı, en samimi, en fedâkâr, en en en… Ne desem laf değildi. GYaktılar hanelerini, eylediler bizi viran. Dağ gibi kadın eridi gözümüzün önünde, bir gecede aklar düştü Brad’imin saçlarına. Ya biz işi gücü bırakıp sizin aşka bel bağlamıştık, oldu mu bu şimdi? Hayır sizin ne hakkınız var bizim hayallerimizi yıkmaya! O gelinlik yüzyılın en tasarım gelinliğiydi! O hasta çocukları bir bir evlatlık edinmeniz bizim vicdanlarımızın direğiydi! Sizden çok biz üzüldük…

 

Haberin Devamı

Yalan yok, Brad Pitt’in medeni durumunun yeniden bekara düşmesine sevindim tabii ama adamın bana bunca yıldır bir hayrı olmadı. Varsın neye düşerse düşsün artık.

 

(Brad Pitt’e trip attım.)

 

Yine muazzam aşklarla canınızı sıktıysam ne mutlu bana. Benim de canım epeydir sıkkın zaten. Birbirimize sarılıp ağlamak için tam vakti diyorum. Hadi hep birlikte 10’dan geriye doğru sayalım, saatler tam 00:00’ı gösterdiğinde de sarmaş dolaş olalım.

 

Hoş gel 2018, iyi gel bize!

Öptüm, sarıldım.

 

Yazan: Tuğba Badal

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!