Genç mezunlara kariyer fırsatı

Güncelleme Tarihi:

Genç mezunlara kariyer fırsatı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2018 10:06

ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde 8-9 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek ODTÜ Kariyer Fuarı başlıyor.

Haberin Devamı

İş ve yaşam alanlarını teknolojiye entegre tasarım çözümleriyle zenginleştiren Nurus, gençlere kariyer fırsatı sunuyor. ODTÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde 8-9 Kasım 2018 tarihlerinde düzenlenecek ODTÜ Kariyer Fuarı’na katılacak Nurus, kariyerine yön vermek isteyen adaylarla buluşacak.

Türkiye’nin en fazla tasarım ödülüne sahip markası olarak üniversitelerle yakın işbirliği içinde olduklarını belirten Nurus Baştasarımcısı Renan Gökyay “Pek çok saygın üniversitemizle ortak bilimsel çalışmalar yürütüyoruz. Öğrencilere yönelik mentörlük, marka-üniversite işbirliği ve hizmet içi eğitim projeleriyle hem bilimsel bilginin gelişimine hem de gençlerimizin profesyonel hayata alışmasına katkı sunuyoruz. Türkiye’nin 90 yıllık tasarım markası Nurus bünyesinde, sektörel anlamda son derece geniş bir yelpazede mobilya ve teknoloji çözümleri tasarlıyor ve üretiyoruz. Alman Tasarım Konseyi ve Fraunhofer Enstitüsü gibi dünyanın en önemli tasarım ve inovasyon kulüplerinin üyesiyiz. Bu anlamda kariyerini Nurus’ta şekillendirmek isteyen adaylar doğru bir başlangıç yapma, vizyonlarını genişletme, hayallerini hayata geçirme ve kendilerini sürekli geliştirme olanağı bulacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Genç mezunlara kariyer fırsatı

Fuarda, eğitimlerini mühendislik, mimarlık, iktisadi, idari ve temel bilimlerde sürdüren ve tamamlayanların başvurularını ilk elden değerlendireceklerini belirten Nurus İnsan Kaynakları Uzmanı Selda Çayan da “Yaratıcı, çalışkan, meraklı ve öğrenmeyi seven adaylarla bir araya gelmek istiyoruz. Firmamızın insan kaynakları, finans, muhasebe, pazarlama, Nurus D Lab, AR-GE ve üretim birimlerinde değer üretecek ve 90 yıllık markamıza güç katacak yetenekleri standımıza bekliyoruz.“ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!