Kaman Emniyet Müdürlüğünün 2014 yılı çalışmaları

Güncelleme Tarihi:

Kaman Emniyet Müdürlüğünün 2014 yılı çalışmaları
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2015 15:15

- İlçe Kaymakamı Şen: "İlçemizde geçen yıl 667 olay meydana geldi ve bu olayların yüzde 98'i aydınlatıldı"

Haberin Devamı

KIRŞEHİR (AA) - Kaman Kaymakamı Hakan Şen, ilçede geçen yıl 667 olay meydana geldiğini ve bu olayların yüzde 98'inin aydınlatıldığını söyledi.

Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İlçe Emniyet Müdürlüğünün halkın huzur ve güvenliğini sağlamak için çalışmalarını titizlikle sürdürdüğünü belirtti.

İlçede geçen yıl 667 olay meydana geldiğini, bu olayların yüzde 98'inin MOBESE ve personelin etkin çalışması sonucu aydınlatıldığını vurgulayan Şen, verimli çalışmaları dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü personelini kutladı.

Şen, 2014 yılında sokak düğünlerinde silahla ateş eden 17 kişi hakkında soruşturma açıldığını ifade ederek, "Bu olaylarda 17 tabanca ele geçirildi ve şahıslara ilgili kanunlar gereği 12 bin 903 lira ceza uygulandı. Düğünlerde havai fişek atan ve düğünleri zamanında kapatmayan 9 düğün sahibine bin 701 lira ceza kesildi. Umuma açık iş yerleri 136 kez kontrol edildi ve eksikleri görülen iş yerlerine 12 bin 378 lira idari para cezası uygulandı" dedi.

Haberin Devamı

İlçede 6 bin 468 araç ve sürücünün emniyet kemeri kullanımı, alkol, kış lastiği ve evrak eksiği gibi çeşitli yönlerden incelendiğine dikkati çeken Şen, kurallara uymadığı belirlenen sürücülere 226 bin 960 lira ceza uygulandığını kaydetti.

Şen, gücünü ve desteğini milletten, yetkisini yasalardan alan kolluk teşkilatının, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanması için çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!