Kalli raporunu bugün veriyor

Güncelleme Tarihi:

Kalli raporunu bugün veriyor
OluÅŸturulma Tarihi: Temmuz 24, 2007 00:00

Sarı kırmızılı takımdan gönderilecek futbolcuların kaderi belli oluyor. Alman hoca, kamptaki performansından memnun kalmadığı Necati Ateş’le de bir görüşme yapacak.

Haberin Devamı

GALATASARAY’da 33 kiÅŸilik kadro, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın raporuyla 24’e inecek. Alman hoca, takımdan gönderilmesini istediÄŸi futbolcularla ilgili raporunu bu akÅŸam yönetime verecek. 15 günlük Avrupa kampında futbolcuları görme imkanı bulan Feldkamp, gidecek futbolcuların çoÄŸunu kafasında belirlemiÅŸ durumda. Kalli’nin kamp döneminde performansını düşük bulduÄŸu Necati konusunda tereddütte kaldığı belirtilirken, bu futbolcuyla bugün yapacağı görüşmenin ardından son kararını vereceÄŸi öğrenildi.            Â

Necati’nin yakın çevresine, "Bana şu ana kadar kimse gitmem konusunda bir şey söylemedi. Ben G.Saray’ın sözleşmeli futbolcusuyum. Ufak tefek sıkıntılar her takımda olabilir. Bunları fazla büyütmemek gerekir. Benim açımdan bir sorun yok. İşimi yapmaya devam edeceğim. Ancak, teknik heyetimiz veya yönetimimiz ayrılmamı isterse de yapacak bir şey yok" dediği belirtildi.

G.Saray Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin ise, teknik heyet ve futbolcularla her gün görüşmeler yaptıklarını belirterek, "Teknik heyetimiz bugün raporunu verecek. Bizler de raporu yönetimimize ileteceğiz ve gerekenleri yapacağız. Necati ile de her gün konuşuyoruz. Şimdilik bir sıkıntı yok" dedi.

Carrusca Boca Juniors'ta

Haberin Devamı

Galatasaray'da, bekleneni veremeyen Arjantinli futbolcu Marcelo Carrusca'nın, Boca Juniors'a transfer olduğu iddia edildi.

Arjantin'in Diario Hoy gazetesine açıklama yapan Carrusca, "Ülkeme döneceğim için mutluyum" dedi.

Ä°lk kanca Trabzon'dan

Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında gol yollarında etkisiz kalan bordo mavililerde yönetim, G.Saray’ın iki forveti için girişimde bulunacak.

Necati Ateş ile Hasan Kabze’ye ilk kancayı Trabzonspor attı. Intertoto Kupası 3. tur ilk maçında Otelul Galati’ye 2-1 mağlup olan bordo mavililerde yönetim, takıma takviye yapma kararı aldı. İlk düşünülen isimler ise, G.Saray’ın golcüleri Necati Ateş ile Hasan Kabze. Bordo mavililerin bu iki futbolcu için önümüzdeki günlerde sarı kırmızılı yöneticilerle masaya oturmaları bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!