Kalitvintsev harekatı

Güncelleme Tarihi:

Kalitvintsev harekatı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 1998 00:00

Haberin Devamı

Dinamo Kiev'li futbolcunun transferi için Ukrayna'ya giden Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Kul ile Menajer Süleyman Hurma, Kalitvintsev'i Galatasaray maçına yetiştirebileceklerini söylediler.

Görüşmeler yapılıyor

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ahmet Kul ile Menajer Süleyman Hurma, Dinamo Kiev'in orta saha oyuncusu Kalitvintsev için dün Ukrayna'ya gitti. D.Kiev Kulübü'nün Kalitvinsev için 4 milyon dolar, Ukraynalı oyuncunun 1 milyon dolar talep ettiği, bordo mavililerin de indirim istediği bildirildi.

İndirim istediler

Tecrübeli futbolcuya üç aydır talip çıkmaması nedeniyle Dinamo Kiev'in bonservis bedelini düşürebileceği belirtildi. Trabzonspor'un 4 milyon dolarlık bonservis ücretini 2 milyon dolara indirmeyi planladığı Kalitvintsev'in de 1.5 sezon için 500 bin dolara ikna edilmesine çalışılacağı bildirildi.

G.Saray'a yetişebilir

Başkan Yardımcısı Kul ve Menajer Hurma, ‘‘Ukrayna'da sıkı bir pazarlık olacak. Bir aksilik olmazsa çarşamba gününe kadar sorunu çözmeye çalışacağız’’ dedi. Anlaşma yapılması halinde Kalitvintsev'in bonservis sorununun çözülerek Galatasaray maçına yetiştirilebileceği açıklandı.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!