Kaldığı yerden devam

Arte Tahir, bir yıldır flört ettiği işadamı Tufan Yenigün ile geçtiğimiz ay kavga edip ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Ayrılık sonrası Bodrum’a tek başına tatile giden Arte Hanım’a önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’ndaki Ajda Pekkan konserinde rastladım. Tahir, konsere kısa süre önce barıştığı sevgilisi Tufan Yenigün’le birlikte gelmişti.

Artamlar Hırvatistan’da

Antik A.ş’nin sahibi Nurcan-Turgay Artam çifti, tatil için Hırvatistan’ı tercih etti. Çift, geçtiğimiz hafta gittikleri Hırvatistan’da Avrupalı dostlarının teknesiyle Hırvatistan sahillerini gezdi. Artam çifti, bir haftalık tatillerini önceki gün bitirip ıstanbul’a işlerinin başına döndü.

ıkinci çocuk kararı

Sinem Güven, geçtiğimiz yıllarda işadamı Murat Ersönmez ile evlenmişti. Çiftin bu evlilikten Defne adını verdikleri bir kızları olmuştu. Ünlü model, eşi Murat Ersönmez’in de ısrarları sonunda kızı Defne’ye bir kardeş dünyaya getirmeye karar verdi. Çift, önümüzdeki yıl bir bebek sahibi daha olmayı planlıyor.

Küstüler

Haberin Devamı

Ivana Sert, eşi Yurdal Sert’le küsmüş. Yurdal Bey’in işleri nedeniyle ıstanbul’da, Ivana Hanım’ın da Bodrum’da olduğu sırada yapılan bir telefon konuşması sonrasında çift birbirlerine yüksek sesle konuşup, hakaret edince küskünlük doğmuş. Ivana-Yurdal Sert’in telefonda neden tartıştıkları ise şimdilik sır.

Silikonlarını aldırttı

Nalan Aksoy, yıllar önce evlendiği zaman göğüslerine silikon taktırtmıştı. Geçtiğimiz yıllarda eşi Cem Salur’dan ayrılan Nalan Hanım, geçtiğimiz ay silikonlarını çıkartmış. Göğüslerinin silikonlara daha fazla dayana-mayacağını söyleyerek estetikçisinin yolunu tutan Nalan Hanım, silikonsuz daha rahat olduğunu söylüyor.

Gani Bey’in yeni yelkenlisi

Gani Müjde, yeni aldığı Finlandiya yapımı 2.5 metre yelkenli zodiac’ı her gün dört saat kullanıyor. Teknenin arkasına bağlanan yelkenli botuna alışmak için ilk denemelerini önceki gün Bodrum-Ortakent’te yaptı. Müjde, ilk başlarda zorlansa da ilerleyen dakikalarda yelkenlisine hakim olmayı başardı.

Tatil sürüyor

Esin Moralıoğlu-ıshak Cerit çifti, ıshak Bey’in yaz aylarının başında Bodrum-Türkbükü koyuna demirlediği teknede tatillerine devam ediyor. Çift, önceki gün Maça Kızı Otel’de rastladıkları Pınar Altuğ’un bebeği Su’yu sevdi.

Xuma’daki iki aristokrat

Haberin Devamı

DJ Claude Challe’nin geçtiğimiz günlerde performans sergilediği Xuma’da eğlenenler arasında Avusturya Arşidük’ü Carl von Habsburg’un karısı Düşes Francesca von Habsburg ile çocukları da vardı. Düşes ve çocukları gün boyu Xuma’da denize girip bol bol dans ettiler. Bizim sosyetikler yaz boyu Yunan Adaları’na taşınırken, onların Bodrum’da eğlenmeyi tercih etmesi Xumacılar’ı bile şaşırtmış.

Ajda hayranları

Ajda Pekkan, önceki gece Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu’nda bir kez daha sahneye çıktı. Pekkan hayranlarının büyük ilgi gösterdiği gecede ünlü isimler de yerlerini aldı. Konser biletleri ve davetiyelerin günler önce tükendiği geceyi izleyebilmek için ünlü isimler araya tanıdıklarını sokmak zorunda kaldı. Demet Akalın, konsere bir barışıp bir ayrıldığı sevgilisi Emir Tamer ile gelince ilgi odağı oldu. Erdal Acar’ın karısı Emel Acar ise konsere eltisi Hande Acar ile birlikte geldi. Konseri izleyen ünlü isimler arasında Ayşe Çavuşoğlu ve Galatasaray’ın eski başkanı Faruk Süren’in kızı Yelda Elmas da vardı.

Haberin Devamı

Memleket Elipsis’de sergileniyor

Fotoğraf sanatçısı Serkan Taycan’ın “Fransa’da Türkiye Mevsimi” etkinlikleri kapsamında Marc Riboud ve Ara Güler’in fotoğraflarıyla birlikte sergilenen, “Memleket” adlı sergisi Galeri Elipsis’te açılıyor. “Memleket” serisinin daha önce sergilenmeyen fotoğraf karelerinin de yer aldığı sergi, 10 Eylül-7 Kasım tarihleri arasında ziyaret edilebilecek. Sergide sanatçının 40’a yakın fotoğrafı yer alıyor.

Yazarın Tüm Yazıları