Kağıthane’de Mayıs Ayı Dolu Dolu Geçecek

Güncelleme Tarihi:

Kağıthane’de Mayıs Ayı Dolu Dolu Geçecek
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2015 16:47

KAĞITHANE BELEDİYESİ TARAFINDAN HER AY BİRBİRİNDEN GÜZEL ETKİNLİKLERİN SAHNELENDİĞİ GÜLTEPE KÜLTÜR MERKEZİ’NDE MAYIS AYI DA DİĞER AYLARDA OLDUĞU GİBİ RENKLİ GEÇECEK.

Kağıthane Belediyesi tarafından her ay birbirinden güzel etkinliklerin sahnelendiği Gültepe Kültür Merkezi’nde Mayıs ayı da diğer aylarda olduğu gibi renkli geçecek.
Kağıthane Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kültür Sanat Etkinlikleri’nde Mayıs takvimi belirlendi. Gültepe Kültür Merkezi Mayıs ayında da ilçe sakinlerinin buluşma adresi olacak.
Sinema, tiyatro, konser, dinleti ve söyleşilerde yetişkinleri ağırlayan Gültepe Kültür Merkezi, çocuk programlarıyla da Kağıthaneli miniklerin gözdesi olmaya devam ediyor. Animasyon film gösterimleriyle ilçe çocuklarına eğlenceli saatler yaşatan etkinlikler, renkli programlarla yeni eğlenceleri çocuklarla buluşturuyor. Düzenli olarak gerçekleştirilen etkinliklerde önceki aylarda olduğu gibi Mayıs ayında da Gültepe Kültür Merkezi, Kağıthane’nin kültür ve sanat hayatına yön vermeye devam edecek.
Çocuk sinemalarından ‘Kırmızı Başlıklı Kız Kötülere Karşı’, ‘Sevimli Hayvanlar’, ‘Kahraman İkili’, ‘Denizaltı Masalı’ gibi birbirinden güzel sinema filmleri yanı sıra yetişkin tiyatrosunda ‘Aile Saadeti’, ‘Nüzul’, ‘Kuruluş Orhan Gazi’ ve birçok oyun sahnelenecek.
Hat ve Tezhip sergisi ‘Kuran’ın İzinde’, Özgün Müzikte ‘Uğur Işılak’, Tük Sanat Müziğinde ‘Orhan Çakmak’, Gönül Sohbetlerinde ‘Nihat Hatipoğlu’ vatandaşlarla buluşacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!