Kadir Topbaş’tan Gemiciler Camisi’ne Halı Yardımı

Güncelleme Tarihi:

Kadir Topbaş’tan Gemiciler Camisi’ne Halı Yardımı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2016 14:58

GEMİCİLER KÖYÜ CAMİİSİNİN HALI YARDIMI İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR TOPBAŞ TARAFINDAN YAPILDI

Çaycuma’ya bağlı Gemiciler Mahallesi Gedikler Camii’sine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş halı yardımında bulundu.
Gemiciler Mahallesi Muhtarı Mehmet Deniz’in girişimleri ile 1996 yılında yapılan mahalle camisinin ihtiyacı olan halılar yenilendi. Camiye halı yardımında bulunan kişinin İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş olduğu öğrenildi. Mahalle sakinlerinin halı sıkıntısını kendisine dile getirmesi üzerine harekete geçtiklerini ifade eden Muhtar Deniz, “Halı ihtiyacını karşılamak için söz verdim. Emekli Edirne Valisi Dursun Ali Şahin ile bir arkadaşlığımız bulunmaktadır. Valimiz emekli olmadan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kadir Topbaş’ı arayarak bize yardımcı olması konusunda ricada bulundu. Daha sonra Sayın Topbaş iki katlı camimizin halı ihtiyacı karşıladı. Bu konu için sekiz ay koşturdum ve sözümü yerine getirdim. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden meclis kararı ile camimize temin edilen halıların döşeme işini bitirdik. Bu vesile ile camimize katkı sağlayan Edirne eski Valisi Dursun Ali Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İşadamı Kadir Alagöz, AK Parti Zonguldak Milletvekillerimiz Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar, ve AK Parti İlçe Başkanımız Ahmet Çolakoğlu ve ismini sayamadığım hayırseverlere çok teşekkür ediyorum. Camimiz inşallah bu yılda yine hayırseverlerin katkıları ile doğalgaza geçecek” diye konuştu.
Gedikler Camii İmamı Serkan Uslu da, “Hayır yapanlardan Allah razı olsun. Yeni halılarımızı sayesinde cemaatimiz daha rahat ibadetini yapacaktır ”dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!