Kadınlar Günü Şanlıurfa Piazza’da Daha Güzel

Güncelleme Tarihi:

Kadınlar Günü Şanlıurfa Piazza’da Daha Güzel
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 12:11

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ’NDE ŞANLIURFALI KADINLAR, PİAZZA ALIŞVERİŞ VE YAŞAM MERKEZİ’NDE DÜZENLENEN ETKİNLİKLER VE KAMPANYALARLA HEM EĞLENECEK HEM DE KAZANÇLI ALIŞVERİŞİN KEYFİNİ ÇIKARTACAKLAR.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Şanlıurfalı kadınlar, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde düzenlenen etkinlikler ve kampanyalarla hem eğlenecek hem de kazançlı alışverişin keyfini çıkartacaklar.
Dünya Kadınlar Günü kapsamında 7 ve 8 Mart 2015 tarihlerinde, Şanlıurfa Piazza’daki bayan giyim mağazalarından toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, Piazza Cinemaximum’da ücretsiz sinema keyfi yaşayacak. Şanlıurfalı kadınlar, kendilerine özel bu günde keyifli alışverişin yanı sıra Cinemaximum’un konforlu ortamında vizyon filmlerinin tadını çıkartacaklar.
KADINLARA YAZILAN EN GÜZEL ŞARKILAR
8 Mart Pazar Günü Şanlıurfa Piazza koridorlarında, kadınlar için yazılan aşk şarkılarının melodileri yankılanacak. Öğretmenlerin oluşturduğu Piazza Müzik Grubu, “Kadınlara Yazılan En Güzel Şarkılar” adlı müzik dinletisi ile saat 18:00 itibariyle ziyaretçilere keyifli dakikalar yaşatacak. Piazza AVM’de kurulacak çarkıfeleğin çarkları, 8 Mart Pazar günü saat 20.00’de sadece kadınlar için dönecek. Sorulan sorulara doğru yanıt verecek kadın ziyaretçiler çarkın işaret ettiği sürpriz hediyelere sahip olacaklar.
Şanlıurfa Fotoğraf Sanatçıları Derneği’nin (ŞUFSAD) sergisine de ev sahipliği yapacak olan Piazza’da Şanlıurfalı fotoğraf sanatçılarının deklanşörlerinden fotoğraflara yansıyan kareler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!