Kadın Danışma Merkezi’nde Eğitimler Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Kadın Danışma Merkezi’nde Eğitimler Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 09:34

NEVŞEHİR'DE KADIN DAYANIŞMA MERKEZİ EĞİTİMLERİNE DEVAM EDİYOR

Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Kadın Danışma Merkezi, kadınlara ve çocuklara her türlü psikolojik desteği sağlamanın yanı sıra eğitimler ve seminerlerle de bilgilendirici çalışmalarını devam ettiriyor.
Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nde görevli uzmanlarca son olarak Nevşehir Müftülüğü Kur’an Kursları ve Nevşehir Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü öğrencilerine, eğitim verildi.
Nevşehir Kadın Danışma Merkezi psikoloğu tarafından yıl boyunca devam ettirilecek eğitim çalışmalarına Armağanlar Kuran Kursu öğrencileri ve Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu öğrencileri ile başlandı.
Eğitim çalışmalarında Toplumsal bilincin geliştirilmesi yönünde uzman psikolog tarafından Aile İçi İletişim Becerileri ve Çocuk İstismarı, aile içi iletişim yöntemlerinde belirleyici olan kadın erkek ilişkilerine bakış, adaletli ve eşitlikçi yaklaşım, çocuk istismarının tanımı, nedenleri ve önleyici çalışmalar hakkında farkındalık kazandırılması başlıklarında bilgiler aktarıldı. Gerçekleştirilen bu eğitim çalışmalarında Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi’nin işleyişi, ulaşılabilirliği ve çalışma disiplinine yönelik bilgiler verildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!