Kadın çalışanlar savunma tekniklerini öğrendi

Güncelleme Tarihi:

Kadın çalışanlar savunma tekniklerini öğrendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 09, 2016 14:57

Berko İlaç kadın çalışanları, bu yıl hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak hem de kadına yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla farklı bir etkinliğe imza attı ve ileri savunma teknikleri üzerine atölye çalışması gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Tüm dünyada seçkin komando ve polis birliklerinin kullandığı ileri savunma tekniklerini öğrenmek üzere düzenlenen atölye çalışmasına katılan Berko İlaç kadınları, hem eğlenceli anlar yaşadı hem de tehlike anlarında kendilerini nasıl savunacaklarıyla ilgili temel teknikleri öğrendi. 

Bülent Çetin eğitmenliğinde gerçekleştirilen atölye çalışması 1,5 saat sürdü ve herkes teknikleri uygulama fırsatı buldu.

Kadın çalışanlar savunma tekniklerini öğrendi
Atölye çalışması sonunda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan Berko İlaç kadınları, bu vesileyle kadına yönelik şiddete dikkat çekerek toplumunda şiddete karşı bilinç oluşmasına katkı sağladı.

Haberin Devamı

Aynı zamanda Berko İlaç, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak ve kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için, 8 Mart’ta gün boyunca kurumsal logosunu pembe olarak kullanıyor.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!