Kadıköy'den çıkış var mı? G.Saray'ın ilk 11'inde üç büyük sürpriz

Güncelleme Tarihi:

Kadıköyden çıkış var mı G.Sarayın ilk 11inde üç büyük sürpriz
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2015 23:36

Ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray, saat 19.00'da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Ev sahibi sarı lacivertlilerin muhtemel 11'inde sürpriz yok. Konuk sarı kırmızılılarda ise teknik patron Hamza Hamzaoğlu ilk 11'de 3 değişiklik birden yaptı. Semih Kaya'yı kadroya bile almayan, Yasin Öztekin'i de kulübeye yollayacak olan Hamzaoğlu, defansın göbeğinde Chedjou'nun yanında Hakan Balta'yı, sol bekte Telles'i, onun önünde de Olcan'ı oynatacak.

Haberin Devamı

Süper Lig’in lideri Galatasaray, son 15 yıldır deplasmanda yenemediği Fenerbahçe’ye konuk oluyor. Saat 19.00’da Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak dev derbide hakem Cüneyt Çakır düdük çalacak.

Hamza Hamzaoğlu’nun öğrencileri, Kadıköy’deki makus talihini değiştirmek istiyor. İsmail Kartal’ın talebeleri ise, evinde üst üste 32 maçtır mağlup olmadığı ezeli rakiplerine (G.Saray, Beşiktaş, Trabzon) karşı seriyi 33 karşılaşmaya çıkarmak için çabalayacak.

Kadıköyden çıkış var mı G.Sarayın ilk 11inde üç büyük sürpriz
FENERBAHÇE TARAFTARINDAN TAKIMA TAM DESTEK

KADIKÖY’deki 15 yıllık galibiyet hasretine son verip, Fenerbahçe’yi bu kez devirmenin planlarını yapan Galatasaray’da Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, dev maç öncesi 3 sürpriz hazırladı.
Hamza Hamzaoğlu son taktik antrenmanında kafasındaki 11’i denedi ve sahada bambaşka bir Galatasaray oluştu.

Haberin Devamı

SAVUNMADA SÜRPRiZ KARAR

Son haftalarda forma giyen Koray Günter’i stoperde oynatması beklenen Hamzaoğlu, Aurelien Chedjou’nun yanında Hakan Balta’ya görev verdi. Sol bekte ise Alex Telles’e şans tanıdı. Yasin Öztekin’i yedeğe çeken Hamzaoğlu, sol kanatta Telles’in önünde ise Olcan Adın’a forma verdi.

BAŞKAN YARSUVAT SON İDMANA GİTTİ

GALATASARAY Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Fenerbahçe derbisi öncesi son antrenmanı takip etti. Başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile yönetim kurulu üyeleri İsmail Sarıkaya ve Ural Aküzüm de tesislerdeydi.

Kadıköyden çıkış var mı G.Sarayın ilk 11inde üç büyük sürpriz

PLANINI ve derbi 11’ini belirleyen G.Saray’ın hocası Hamza Hamzaoğlu, F.Bahçe’nin etkili olduğu kanat organizasyonlarını kırmak adına savunmadaki isimleri uyardı. Sağ ve sol bekte görev vereceği Sabri ile Telles’den alanlarını boş bırakmamalarını istendi.

“İLK 20 DAKİKAYA YARDIM EDİN”

Futbolcularına bir kez daha üzerine basa basa “Sakin olun” mesajı veren Hamzaoğlu, ilk 20 dakikanın maçın gidişatındaki önemine dikkat çekti. Hamza Hoca, “Rakibi durdurun. Sakin olun ve zafere koşun” diye konuştu.

SEMiH KAYA 18’E ALINMADI

Haberin Devamı

GALATASARAY’da, Fenerbahçe derbisi öncesi stoper Semih Kaya 18 kişilik kadroya alınmadı. Galatasaray teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, 6 haftalık sakatlık sürecinin ardından geçen hafta sahalara dönen Semih Kaya’yı derbi maçın kadrosuna almadı.

İŞTE MUHTEMEL İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Volkan - Gökhan, Alves, Egemen, Caner - Kuyt, Meireles, Mehmet Topal, Emre, Emenike - Sow

GALATASARAY: Muslera-Sabri, Chedjou, Hakan, Telles-Umut, Sneijder, Hamit, Selçuk, Olcan-Burak

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!